Starity

Miss Philippines lett az idei Miss Supranational győztese

2013. szeptember 06. 23:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 6-án megrendezésre került az ötödik Miss Supranational verseny, ami az évek során a világ egyik legszínvonalasabb szépségversenyévé nőtte ki magát. A korona idén a 21 éves, Miss Philippines, Mutya Datul fejére került.

hirdetés
Miss Philippines lett az idei Miss Supranational győztese

Az előző négy évvel ellentében idén nem Lengyelországban válaszották meg az idei Miss Supranationalt, hanem Fehéroroszország adott otthont a 2013-as versenynek. A lányok augusztus közepén utaztak ki a helyszínre, hogy részt vegyenek a majdnem egy hónapon át tartó felkészítőtáborban, mely során számos programban vehettek részt a delegáltak, és rengeteg élményben lehetett részük.

A verseny a 83 lány bemutatkozásával kezdődött, akik később táncos produkcióval léptek a színpadra. A zsűri megtekinthette őket bikiniben, majd estélyiben is, ezt követően pedig kiderült, ki az a húsz lány, aki bekerül a középdöntőbe. Miss Myanmar, Khin Wint Wah egyenes úton bekerült a legszebbek közé, hiszen ő nyerte el a Miss Internet címet. Mellette a legszebb húsz közé Venezuela, Ausztrália, Puerto Rico, Lengyelország, Gabon, Kanada, Luxemburg, Thaiföld, Indonézia, India, Mexikó, Fehéroroszország, a Fülöp-szigetek, az amerikai Virgin-szigetek, Oroszország, Latvia, Brazília, Ukrajna és Törökország delegáltjai kerültek be. Hazánkat Szigethy Anett képviselte, de nem került a legszebbek közé.

Ezt követően kihirdették a Best National Dress különdíj győztesét, aki Miss Nicaragua lett, majd a középdöntőbe jutott lányoknak ismét fehérneműben, majd estélyiben kellett végig vonulni a színpadon, így a zsűri ismét pontozta a lányokat és kialakult a végleges sorrend.

A negyedik udvarhölgy az amerikai Virgin-szigetek képviselője lett, őt követte Indonézia, a második udvarhölgyi címet a török lány nyerte el, az első udvarhölgy Miss Mexikó lett. A korona pedig Miss Philippines azaz, a 21 éves Mutya Datul fejére került így ő lett a Miss Supranaional 2013 cím birtokosa.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek