Starity

Zayn Malik és Perrie Edwards még karácsony előtt összeházasodik?

2013. szeptember 07. 15:03   |   Szerző: Crazymofo

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan úgy gondolták, hogy bár az eljegyzés pár hete hivatalosan is be lett jelentve, az esküvőre csak évekkel később kerül majd sor. De ezt megcáfolva egy informátor szerint a pár akár még karácsony előtt is összeházasodhat.

hirdetés
Zayn Malik és Perrie Edwards még karácsony előtt összeházasodik?

Bár a szerelmespár egyelőre még semmit nem nyilatkozott az eljegyzésről vagy akár a házasságról, egy a bandához közelálló informátor máris elárult pár dolgot az egybekeléssel kapcsolatban.

„Ideális estben karácsonyra már össze szeretnének házasodni. Rettegnek a hosszú távolléttől, hisz a One Dirction Ausztráliába és Új-Zélandba megy a jővő év elején. Zayn folyton visszarepült az Államokból, de onnan nem lesz rá lehetősége olyan gyakran – osztotta meg a The Sunnal, majd így folytatta – Perrie tervezi, hogy megfogja látogatni, de hosszú időt kell majd külön tölteniük, így szerintük egyszerűbb lenne hamarabb megtartani az esküvőt. Eredetileg október és május közé akarták beszúrni a nagy nap időpontját, de olyan izgatottak, hogy inkább házasodnának össze hamarabb, mint később

Egy másik informátor is elárult egy kis apróságot, a helyszínnel kapcsolatban: Zayn beszélt arról, hol házasodnának össze. Úgy néz ki, hogy valami egzotikus tengerparton lesz, ahová majd mindenkit ők fognak odarepíteni

Tehát úgy tűnik, hogy Zayn és Perrie minél hamarabb egybe szeretnének kelni és remélhetőleg szerelmük sokáig együtt is fogja őket tartani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek