Starity

Mel B duettezni fog Geri Halliwell-lel?

2013. szeptember 07. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori Spice Girl öt tagjából most kettő ismét közösen dolgozik, de mindössze csak egy duett erejéig vonulnak a stúdióba.

hirdetés
Mel B duettezni fog Geri Halliwell-lel?

„Felénekeltem három szenvedélyes kislemez anyagát. Remek volt újra felvételt készíteni. Egész évben csak keveset voltam stúdióban – ahogy Geri is„ – nyilatkozta az egykori Spice Girl a Metrónak, majd elmondta, nem tudja még, fognak-e együtt dolgozni, de együtt ebédelnek a hétvégén, és ez a téma is szóba kerül majd.

Mel B korábban kiadott két szólóalbumot, több dal top 40-es lett, beleértve a Missy Elliot közreműködésével elkészült 1998-ban megjelent dalt, az I Want You Backet, mely number 1 lett.

Legutóbb a Stepping Out című, ITV-táncműsor zsűritagja lett, továbbá az America’s Got Talentben  Sharon Osbourne-t cserélte le. Mel B szerint az exbandatagok támogatják egymás új projekteit.

„Azt szeretem mindannyiunkban nagyon, hogy támogatjuk egymást. Nekünk igazi, 20 éves barátságunk van” – fűzte hozzá Mel B.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek