Starity

Eminem és Rihanna: egy világsláger születése

2010. augusztus 20. 17:05   |   Szerző: erdeikristof94

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alex Da Kid, Eminem új lemezének egyik producere elfelejtett belegondolni abba, hogy vajon sikerül-e valaha túlszárnyalni a Recovery albumon található Love the Way You Lie című dal sikerét.

hirdetés
Eminem és Rihanna: egy világsláger születése

A producer B.O.B. és Hayley Williams közös számának, az Airplanesnek köszönheti hírnevét, és ezzel nyerte el Eminem tetszését is.

Eminemmel az Universal Music Group egyik irodájában találkoztak, és cseppet sem késlekedtek megalkotni egy világslágert. Így született meg a Love the Way You Lie.

Alex elküldte az alapot Eminemnek, ám az album nyomási feltételei miatt rettentő gyorsasággal kellett dolgozniuk. „Elmentem keverni egyet Eminemmel, Rihanna éppen Dublinban volt. Az ő részét felvették, majd elküldték nekünk. Végül nem késtünk egy napot sem, a szám rákerült a korongra.”

A világ egyik legnagyobb producerének, a Swiss Beatz szárnyai alatt tanuló srácnak nem okozott meglepetést a duett sikere, pozitív vízhangja. „Ez egy klasszikus Eminem-szám egy picit más hangzással. Ehhez jön még hozzá Rihanna elementáris ereje.”

A dal jelenleg számos toplistát vezet, köztük a Billboard Top 100 is!

Hallgassuk hát meg a dalt:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek