Starity

A legszebb és a legrosszabb ruhákban: Adriana Lima

2013. szeptember 07. 19:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adriana Lima szinte minden nap fotósok kereszttüzében él, ezért fontos számára a jó megjelenés és a tökéletes ruha a vörös szőnyegre. Ám a hatalmas bakiktól ő sem mentes, íme a legszebb és a legkülönösebb ruhái az elmúlt pár évből!

hirdetés
A legszebb és a legrosszabb ruhákban: Adriana Lima

II. Brazil Foundation Gala 2013

A fehér Alberta Ferreti-ruha tökéletes választás volt: Adriana igazi hercegnőként parádézott benne, s nem csupán egy lista élén szerepelt mint a legjobban öltözött sztár ebben az estélyiben. A kreol bőrét nagyon kiemeli a ruha színe és az áttetsző részek is nagyon szépek az estélyin.

Victoria's Secret Annual 'What is Sexy?' Party 2013

A fekete hajú Adri mar messze kiemelkedik a tömegből ebben a gyönyörű, mélyen kivágott és oldalán magasan felsliccelt ruhában – anélkül, hogy közönségesen festene! A lila ruhát imádjuk, a topmodell pedig minden bizonnyal már megszokta az őt vizslató tekinteteket.

Victoria's Secret SWIM Collection Pink Carpet Event 2011

A Victoria's Secret angyalkái híresen nagy Hervé Léger-rajongók, mert a csodaszép ruhán kívül villoghatnak hibátlan alakjukkal is. Ez alól Adriana sem kivétel, aki egy strasszokkal es gyöngyökkel kirakott változatot viselt.

Victoria's Secret Fashion Show 2011 – After Party

A gyöngyökkel díszített, égkék Emilio Pucci-ruha nagy eséllyel mindenki kedvence lesz! Hátrésze nagy mértékben ki van vágva.. A szexi hatást is elérte, mi imádjuk!

A legrosszabb ruhákban:

Victoria's Secret Fantasy Bra 2010 Launch

Bár a hangsúly itt nem a ruhán van – hanem a dollármilliókat érő melltartón – a szépség figyelhetett volna arra, mit vesz fel. A kabátka és a függönyhatású szoknya nevetségessé tette őt több millió ember előtt és még a mai napig is emlegetik ezt a bukását..

Victoria's Secret What Is Sexy? Party 2011

Adriana szépsége es alakja verhetetlen.. Ám lám, itt a bizonyíték, hogy tökéletes testtel sem lehet hibátlanul öltözködni. Ezt a borzalmas virág- és leopárdmintás ruhát sokan megnézhették, de inkabb felvont szemöldökkel, mint elismerő mosollyal dijazhatták.

CFDA Fashion Awards 2013

A Victoria's Secret szépsége egy testszínű tüllel végigvezetett hosszú ruhát választott a CFDA átadóra, melynek felső- és alsórésze fekete-lila flitterekkel van díszítve.

A Givenchy by Ricardo Tisci-ruha igazán gyönyörű, ám a topmodell hosszú lábait elrejthette volna – egy hosszabb fazont kellett volna választania, örüljünk, hogy nem villantott!

Victoria's Secret Fashion Show – After Party 2008

Újabb szörnyű ruha a múltból. A modell 2008-ban viselte ezt az egészen szép darabot, mely ha csupán rózsaszín lenne, egész jól nézne ki, de az oldalán lévő szürke szövetcsík nagyon gagyivá teszi, igazi össze-tákombákolt benyomást áraszt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek