Starity

Őrizetbe vettek egy kókuszdiót, mert azt hitték, meg van átkozva

2013. szeptember 08. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Maldív-szigeteken tartóztatták le a trópusi gyümölcsöt, mert a helyiek szerint fekete mágiával volt megátkozva.

hirdetés
Őrizetbe vettek egy kókuszdiót, mert azt hitték, meg van átkozva

A Maldív-szigeteken található Guraidhoón néhány napja a helyiek egy arab írással díszített kókuszdióra lettek figyelmesek egy iskola közelében, a trópusi gyümölcsről pedig rögtön azt hitték, hogy meg van átkozva, ezért hívták a rendőrséget, akik azonnali hatállyal letartóztatták.

„Amikor a tanulók észrevették a kókuszdiót, azonnal szóltak az igazgatónak, aki pedig felvette a kapcsolatot a rendőrséggel. Most a rendőrség és az iskola munkatársai is sokkal figyelmesebbek, éjjel pedig rendőrök járőröznek, hogy a varázslók ne tudják gyakorolni a fekete mágiát az iskolában” – mondta az esettel kapcsolatban a rendőrség szóvivője.

A hatóságok komolyan vették a bejelentést, mivel sokak szerint ez befolyással lehet az elnökválasztásra is, így végül hívtak egy fehér mágust, hogy kiűzze a gonoszt a kókuszból, aki megállapította, hogy a gyümölcs nem is volt megszállva.

Egyesek szerint ez csak egy rosszt tréfa volt, amivel az embereket akarták móresre tanítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek