Starity

Demi Lovato: „Mi történt az igazi tánccal?”

2013. szeptember 08. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ex-Disney-csillag utálja a twerkölést és azt kívánja, bárcsak eltűnne egyszer, s mindenkorra.

hirdetés
Demi Lovato: „Mi történt az igazi tánccal?”
Fotó: Frederick M. Brown/Getty Images

Demi Lovato biztosan nem fogja követni egykori Disneys kolleganőjét, Miley Cyrust és nem fogja megfertőzni a twerk-láz sem, ugyanis a héten többször is hangot adott Twitter-profilján annak, mennyire nem érti miért van mindenki annyira oda a seggrázásért és, hogy azt kívánja, bárcsak véget érne már az egész felhajtás körülötte.

„Lehetne, hogy az egész világ abbahagyja a twerkingről való beszélést?- csiripelte először a fiatal énekes-színésznő, majd így folytatta: „Apropó – semmi lenézés – nehogy megpróbáljátok elkezdeni ezt a sz*rt. Haha. A twerking kifejezésnek egyszerűen csak el kellene tűnnie már, ugyanúgy, ahogy a swagnek is

Nemrég egyébként Harry Styles is nemtetszését fejezte ki a manapság igen divatosnak számító mozdulattal kapcsolatban, Demi azonban kicsit jobban belemélyedt a témába: „Már csak azt nem tudom, hogy mi történt a táncolás szó jelentésével? Kaphatok erre egy áment?” – zárta mondandóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek