Starity

Megjelent Ellie Goulding új klipje

2013. szeptember 09. 18:06   |   Szerző: mialamia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő ismét meglepetés klippremiert tartott rajongói legnagyobb örömére: a How Long Will I Love You az Időről időre című filmben is felcsendül.

hirdetés
Megjelent Ellie Goulding új klipje

Ellie Goulding ma hajnalban megjelenítette legújabb videoklipjét, mely az About Time (Időről időre) című filmhez készült.

Bár a rajongók körében az a hír járta, hogy a következő kislemez az Under Control lesz, vagy készül egy élőszereplős klip a már korábban megjelenő Midas Touchoz, azonban legnagyobb örömükre a Halcyon Days albumon szereplő How Long Will I Love You című dalra esett a választás.

A klip maga hasonló a tavaly megjelent, szintén filmzeneként debütált I Know You Care című dalhoz (Most jó), melyben Ellie exbarátja, Jeremy volt a főszereplő.

A How Long Will I Love You kisfilmje egy tengerparti kisházban és a parton játszódik, közben pedig felvillan a filmből is egy-egy jelenet, amiben a főszereplő Rachel McAdams és az Anna Kareninából ismert  Domhnall Gleeson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek