Starity

Adam Lambert: „Néha nehéz meghallanunk a kritikákat”

2013. szeptember 10. 14:02   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes a közelgő Queen együttműködéséről és a társadalmi kritizálásról beszélt.

hirdetés
Adam Lambert: „Néha nehéz meghallanunk a kritikákat”

Adam Lambert, aki Miley Cyrus kritikán aluli fellépését is megvédte, most arról beszélt, milyen hatással vannak rá a negatív vélemények karrierje során.

„Mindenkinek van véleménye – kezdi Lambert. – Néha nehéz meghallani a negatívat, de én a színházban nőttem fel, így tudom milyen érzés, ha nagyon akarok egy szerepet, de nem kaphatom meg. Úgy gondolom, így már elég hosszú a kapcsolatom az elutasítással és a kritikákkal. Ez benne van a pakliban, ha előadó vagy, el kell fogadnod őket, és talán tanulni belőlük.”

Lambert ismét a Queen frontembere lesz egy éjszakára, az iHeartRadio fesztivál színpadán, szeptember 20-án. Örök kérdés, hogy vajon Freddie Mercury mit gondolna az együttműködésről.

„Freddie egy legenda. A hangja olyan egyedi! Szuper szexi. Valahogy megragadja a hangokat, és kipréseli őket, ezt nem lehet máshogy elmagyarázni. Mindig túllőtt a célon, a lehető legjobb értelemben. (...) Brian [May] és Rodger [Taylor] egy csomó történetet mesélt nekem róla, arról, milyen ember is volt régen. Mindig azt mondják, »Oh, ti srácok nagyon jól kijöttetek volna, valószínűleg megnevettettétek volna egymást.« Ez hatalmas megtiszteltetés!”

Nem Lambert az első, aki Freddie óta egy színpadon állt a bandával. Több énekes állt már a zenekar élére egy egy megemlékezés erejéig. Olyan énekesek, mint Robbie Williams, George Michael, Paul Rodgers, és Tom Chaplin. Mindazonáltal Lambert szerint (és nem csak szerinte), csak egyetlen király létezik, és az Freddie Mercury. “Mindig egyetlen Freddie Mercury fog élni! Nincs szükség hasonlítgatásra, nincs hozzá fogható! Mikor ott állok fönt, akkor csak próbálok énekelni, és tisztelegni előtte.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek