Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. szeptember 10. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cseke Katinka furcsa dolgot árult el, Majka szerint ő és Dundika a legjobb páros, Ördög Nóri pedig az anyaságról nyilatkozott. Lássuk, mi történt mostanában a haza sztárvilágban!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Brutálisan rossz a látása Cseke Katinkának

A Jóban Rosszban színésznője a Kasza! című showműsorban árulta el, hogy két szeme közt hatdioptriányi külömbség van, és ezen a mennyiségen állítólag se a szemüveg, se a kontaktlencse nem segít. Nevetve még azt is hozzátette, hogy az agy háromdioptirányi különbséget bír feldoglozni.

Ezért sétálok el a családtagjaim és a legjobb barátaim mellett köszönés nélkül, és ezért vagyok indokolatlanul udvariatlan, esetleg túl kedves az emberekhez. Ezentúl akárki találkozik velem, lesz kedves előre kiabálni a nevét, ha jót akar! – nyilatkozta Katinka.

*

Majka: „Már nem is emlékszünk az exeinkre”

Majka és Dundika négy évvel ezelőtt már szerepeltek a Nagy Duettben, de akkor mind a ketten más oldalán. Idén azonban bebizonyíthatják, hogy ők Magyarország leginkább együttműködő sztárpárja. Majka az adással kapcsolatban így nyilatkozott a Borsnak.

Olyan régen együtt vagyunk, hogy már nem is emlékszünk az exeinkre – kezdte a rapper, majd nevetve hozzátette, hogy mégis emlékszik egy lányra, Bodor Zsuzsira az óvodából, akinek jellegzetes, indiánszögdeléses járása volt.

„Hajnallal nagyon jó páros vagyunk, sőt lehet, hogy mi vagyunk a legjobb páros és ez a műsorban is megmutatkozik majd.”

*

Bodrogi Gyula, a fáradhatatlan

A 79 éves színművész még a mai napig dolgozik és egyelőre nem is tervezi a visszavonulást, sőt a munka egyáltalán nem megerőltető számára.

„Szeretek dolgozni és ameddig bírom, fogok is. A színház az életem. Jó érzés játszani, de azért természetesen szabadidőm is van, amit próbálok hasznosan eltölteni. Leginkább a családommal lenni” – magyarázta Bodrogi Gyula a Storynak.

A színművész egyébként sokak örömére majd kicsattan az egészségtől.


Fotó: RTL Klub

*

Megvan Egerszegi Krisztina utódja?

Késely Anna még csak tizenkét éves, de a szakemberek máris a riói olimpiai egyik favoritjaként emlegetik. Szobája falán pedig nem más díszeleg, mint Egerszegi Krisztina. Az „utód” nagy eredményeket szeretne elérni, így hajnalban kel, és a hosszú, és igen fárasztó edzéseket is jól tűri.

„Ha fáradt vagyok, és télen hidegnek találom a medence vizét, eszembe jut, hogy Egerszegi Krisztina is zokszó nélkül csinálta, és máris minden sokkal könnyebb” – magyarázta a Borsnak az ifjú úszóbajnok, kinek példaképe nem is kérdéses.

*

Ördög Nóri mindent alárendel a kis Micinek

Ördög Nóra kislánya születése után most először adott interjút. A műsorvezető örömmel mesélt a Story magazinnak az anyaság boldog pillanatairól.

Amióta édesanya lettem, minden más háttérbe szorul, minden Micinek van alárendelve. Az étkezési szokásaimon is változtattam például, figyelek arra, hogy a lehető legegészségesebben étkezzek, és a legegészségesebben táplálhassam a gyermekemet.” – mesélte Nóri, aki elárulta, hogy fodrásznál sem járt Mici születése óta, sőt, sminkelni sem szokott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek