Starity

Ennyibe került Professor Green és Millie Mackintosh esküvője

2013. szeptember 11. 20:08   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki életében a legboldogabb nap talán az esküvő napja, viszont sokszor eget verő ár is kijöhet a végére. Lássuk, hogy Millie Mackintoshnak és Professor Greennek mennyibe is került a lány megjelenése.

hirdetés
Ennyibe került Professor Green és Millie Mackintosh esküvője

Bár csak tegnap lett megtartva Millie Mackintosh és Professor Green esküvője, viszont a ruha és dekoráció költségei máris napvilágot láttak. Köztudott tény, hogy az esküvő mindenki számára nagyon nagy pont és a költségek néha az egekbe szökhetnek – főleg ha egy sztár esküvőjéről van szó. Természetesen erre senki sem sajnálja a pénzt, hiszen jó esetben csak egyszer van valakinek lagzija.

Millie és Stephen a Babington House-ban tartották meg az esküvőjüket, ahová a családtagok és legközelebbi barátaik voltak hivatalosak. Mint kiderült, Example és Lily Allen mellett Miles Kane is azok között, volt akik megjelentek a ceremónián.

Millie egy Christian Louboutin-, fehér magas sarkút viselt, ami nagyjából 625 fontba (250.000 forintba) fájt neki, a ruhája egy Alice Temperley volt, amely értéke 2.950–4.200 font (1-1,5 millió forint) között mozog. A hely bérlési díjával, a csokrok és díszítések költségével, a vendégek ellátásával együtt a nagy napra akár 30 millió forintot is költhettek.

És bár Stephen kijelentette, hogy nem akarja nyilvánosságra hozni esküvői képeit, több lesifotós is jelen volt, sőt az újdonsült feleség is közzétett kettő képet róla és férjéről saját Instagram-profilján.




Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek