Starity

Sztárok és eljegyzési gyűrűik IV.

2013. szeptember 11. 20:08   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében bemutatunk ismét tíz nőt a hírességek közül, akik már a lánykérésnél igent mondtak.

hirdetés
Sztárok és eljegyzési gyűrűik IV.

Katy Perry

Russell Brand egy interjú során elárulta, az énekesnő kezét egy ötkarátos rózsaszín gyűrűvel kérte meg 2009 karácsonyakor, melyet a Cartier tervezett, de később kicserélték egy másik, szintén a Cartier nevéhez fűződő darabra.

A választás végül egy Indiából származó, háromkatáros, ritka Golconda-gyűrűre esett. Az esküvőt 2010. október 23-án tartották meg, de házasságuk a két évet sem érte el, hiszen 2012. július 16-án váltak el hivatalosan.

Faith Hill

1996-ban lepte meg barátja, Tim McGraw ezzel a gyűrűvel, miközben együtt turnéztak. 1996 októberében egybe is keltek, azóta pedig már családot is alapítottak, hiszen három gyermek boldog szülei. Nem ez az első házassága az énekesnőnek, Daniel Hill-lel 1988 és 1994 között voltak házastársak.

Gwyneth Paltrow

Gwyneth Paltrow kezét  Chris Martin kérte meg 2003 elején egy Asscher-gyűrűvel, melynek két sávján található a gyémánt. A nagy napra 2003. december 3-án került sor. Azóta két gyerekük is született, egy kislány és egy kisfiú.

Jessica Alba

Jessica kezét először a Sötét angyalból ismert  Michael Weatherly kérte meg a színésznő 20. születésnapján, 2001 áprilisában. Még mielőtt kitűzhették volna esküvőjük időpontját, szakítottak.

Jessica végül  Cash Warren producer oldalán találta meg a boldogságot, 2008 májusában házasodtak össze, két kislány édesanyja lett.

Mena Suvari

Elsőként Robert Brinkmann kérte meg a kezét, a lakodalomra 2000 márciusában került sor. Öt év után mondták ki válást kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Mena második férjétől, Simone Sestitotől ezt a 8,6 karátos gyémántgyűrűt kapta. Az esküvőjüket 2010. június 26-án tartották meg, de kétévnyi házasság után elváltak.

Catherine Zeta-Jones

Michael Douglas színész Catherine kezét 1999 decemberében kérte meg, 2000 novemberében pedig meg is tartották az esküvőjüket, amikor már első gyermekük három hónapos volt. Második gyermekük, egy kislány három évvel később látta meg a napvilágot. Jelenleg a válásuk az egyik kedvenc téma a sajtó számára.

Christina Aguilera

Az énekesnő kezét Jordan Bratman kérte meg 2005 februárjában egy Stephen Webster által tervezett ötkarátos gyémánt- és platinagyűrűvel. Még az év november 19-án megtartották esküvőjüket. 2008 január elején született meg közös kisfiuk, két évvel később pedig már a válás miatt lehetett róluk hallani.

Janet Jackson

Janet és Jermaine Dupri hivatalosan sosem erősítették meg eljegyzésüket, Janetet mégis ezzel a 20 karátos gyűrűvel az ujján látták 2004 tavaszán. Korábban James DeBarge felesége volt, egy év után házasságukat érvénytelenítették. Ezt követően Rene Elizondóval állt az oltár elé, majdnem 9 évnyi együttlét után váltak el. Jelenleg Wissam Al Mana felesége, akivel tavaly keltek egybe.

America Ferrera

Ezzel a négykarátos gyűrűvel 2010 júniusában kérte meg a kezét Ryan Piers Williams. 2011 június 27-én tartották meg esküvőjüket, azóta is boldog házasságban élnek.

Britney Spears

A cikksorozatunk első részében a Kevin Federline-tól kapott gyűrűjét mutattuk be, de Britney-nek 2011 decemberében is megkérték a kezét, ezúttal Jason Trawic. A gyémántgyűrű platinaberakással Neil Lane által lett tervezve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek