Starity

Paulina Rubio és Demi Lovato öribarik

2013. szeptember 12. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Divat, zene, pasik és szívfájdalom. Csak néhány olyan terület, ami az X-Faktor két mentorát, Paulina Rubiót és Demi Lovatót összehozta, ezzel Hollywood egyik legdögösebb és legtehetségesebb 'öri-bari' párosát alkotva.

hirdetés
Paulina Rubio és Demi Lovato öribarik

„Rengeteg mindent megosztunk egymással. Zenéről, művészetről, szerelemről, barátokról és az életről szoktunk beszélgetni” – kezdte Rubio mondandóját az NBC Latinónak Lovatóval való barátságáról, aki 21 évvel fiatalabb nála. „Ugyanolyan munkamániás mint én, egy ragyogó, nagyon okos lány.”

De hogy tisztázza a dolgokat, Paulina elmondta, hogy nem látja önmagát a fiatal énekesnőben. „Nem nagyon látom önmagam benne. De nagyon szeretem Őt, és próbálom tanítani az élet nagy dolgaira.”

És amikor Rubiót arra kérte az NBC Latino riportere, Nina Terrero, hogy áruljon el néhány útmutatást, amit Lovatónak szokott adni, a szőke énekesnő szűkszavú maradt. „Akkor meg kellene ölnöm téged” – mondta közömbös arccal Paulina, ezzel bizonyítva, hogy igazi barátnő.

Az új barátságot félretéve, a mexikói szupersztár boldog, hogy csatlakozhatott az X-Faktor csapatához. „Először nagyon meglepett, amikor Simon felkeresett engem. Izgatott vagyok amiatt, ahogy látom, hogyan fogadta mindenki a hírt.”

Rubio – aki először 7 évesen lépett színpadra szülőhazájában, Mexikóban – biztosra szeretne menni, hogy az X-Faktor nézői többet látnak benne annál, hogy egy csinos kis arc üldögél csöndesen a mentorok asztala mögött. Az énekesnő szülőhazájában a legjobban eladott előadó, aki több mint 25 éve van a pályán, és nem fél hangot adni a véleményének. „Úgy gondolom, hogy a szívedből kell szólnod” – magyarázta Paulina, hogy miként közelíti meg a fiatal tehetségek mentorálását az idei évben. „Át kell nekik adnom, hogy miként érzek, amikor fellépnek előttem, és jó tanácsokkal kell ellátnom őket, így jó tapasztalatokkal távozhatnak a meghallgatásról.”

Vajon Paulina aggódik amiatt, hogy az amerikai közönség túl furcsának fogja találni az akcentusát, vagy az öltözködését túl soknak? Egyáltalán nem. „Szeretem megszegni a szabályokat. Szeretem magam a dalaimon és a divaton keresztül kifejezni. Megtiszteltetés, hogy a latinokat képviselhetem. Boldogsággal és örömmel teszem ezt.”

Végül megosztotta, hogy mi az egyik legfontosabb dolog, amit az embereknek tudniuk kell róla. Mindig keményen dolgozott, hogy elérje az álmait, és reméli, ezzel másokat is inspirálhat.

„Kötöttem egy egyezséget a szüleimmel, amikor még nagyon fiatal voltam. Kiváló dolgozat eredményeket kellet írnom ahhoz, hogy folytathassam az álmaim elérését és, hogy tovább foglalkozhassak a zenével. Kemény munka volt, jó tanulmányi eredményeket elérni, és közben dolgozni is, de az, hogy zenélhettem, nagyon fellelkesített.”

Az amerikai X-Faktor harmadik évadának premierje tegnap volt Amerikában. Hazánkban szeptember 28-ától lesz látható a Cool TV képernyőjén.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek