Starity

Chris Pine: „A szórakoztatóipar kész cirkusz”

2013. szeptember 12. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész a brit ShortListnek adott egy rövid interjút, amelyben visszaemlékezett 2011-es szkanderversenyére is, amely William Shatnerrel zajlott.

hirdetés
Chris Pine: „A szórakoztatóipar kész cirkusz”

Chris Pine és William Shatner igen közeli kapcsolatba kerültek, miután személyesen is találkoztak a Star Trek forgatásán. Noha Chrisnek számos kétsége volt a szerepet illetően még 2009-ben, nemrég elárulta, hogy az eredeti Kirk kapitány megformálójának köszönheti, hogy sikerült maga mögött hagynia az aggodalmait.

A brit ShortListtel készült riportban Pine elmondta, hogy Shatner még egy fizikai versenyre, szkanderezni is kihívta két évvel ezelőtt.

„Bill mindig csinál valamit. Nagyon aktív, még 82 évesen is. Dokumentumfilmet akart készíteni azokról az emberekről, akik kapitányokat alakítottak a Star Trek-franchise-ban” – majd hozzáfűzte, hogy őt is megkereste a tervével, s alaposan kifaggatta egy interjú keretein belül.

A Kémes hármas sztárja büszke arra, hogy része lehet a Star Trek-famíliának, bár szerinte az egész szórakoztatóipar úgy, ahogy van, kész cirkusz – ennek ellenére, ha tehetné, sem csinálna mást.

„Elmentem otthonról, hogy csatlakozzak ehhez a cirkuszhoz. Olyan családban nőttem fel, amely tagjai igazán értékelik a színészetet, a művészetet [szülei szintén színészek – a szerk.]. Emlékszem, amikor elmondtam nekik, hogy része akarok ennek lenni. Egy pillanatra meghőköltek, és megkérdezték, biztos vagyok-e. Majd befogadtak a klubba.”

Shatner és Pine egyébként nemcsak egy egyszeri találkozás és néhány fotó erejéig álltak össze, még mindig tartják egymással a kapcsolatot. Az egykori Kirk kapitány Pine 33. születésnapján megemlítette, ideje lenne, ha a színész is csatlakozna a Twitterhez, bár erre még nem került sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek