Starity

Demi Lovato inspirációs könyvvel jelentkezik

2013. szeptember 13. 16:04   |   Szerző: Genoveva01

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato inspirációs könyvvel jelentkezik, így 365 napon keresztül mindenki elolvashat egy-egy, Demi által leginkább kedvelt idézetet és elvégezhet egy meditációs gyakorlatot.

hirdetés
Demi Lovato inspirációs könyvvel jelentkezik

Demi Lovato sok mindent megélt már a drogfüggőségtől, az alkoholizmuson át az önelfogadásig. Mindig nyitottan beszél azokról a nehéz időkről, amiken átesett, így a rajongói is mindig tudták, hogy épp mi történik vele és azzal is tisztában lehettek, hogy Demit az ő támogatásuk élteti.

Így hát ezekből kiindulva Miss Lovato úgy döntött, hogy bizony mindenkinek el kell olvasnia az őt inspiráló idézeteket, ezért belekezdett egy idézetes könyv írásába, melyben 365 napra elegendő idézetet találhatnak az olvasók. Ezek a kis szövegek mind Demi kedvencei, de nemcsak bölcs mondásokat, hanem meditációs gyakorlatokat is mellékelt Demz minden napra.

„Ami engem minden reggel felfrissített, az mindig egy-egy idézet volt, amit elolvastam, ez egyfajta reggeli meditáció. Szóval már összeírtam 365 kedvenc idézetet és minden napra mellékeltem egy-egy meditációs gyakorlatot” – nyilatkozta Demi.

A könyv címe Stay Strong lesz, ami köztudottan Demi jelmondata.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek