Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. szeptember 14. 11:11   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kasza Tibi legnagyobb félelméről mesélt, Tóth Gabi kiakadt, Rékasi Károly a békülés után divatbemutatóra készül, Kiss Ramóna új szerepet kapott, míg Ördög Nóri születésnapjáról mesélt.

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Kasza Tibi anyukája is kórházba került

Az énekes élete nem csak saját showműsora miatt fordult fel teljesen, de a magánélete sem a legjobb. Édesanyja kórházba került, és retteg attól, hogy elveszítheti.

„Az elmúlt időszakban lehetett arról hallani, hogy édesanyám kórházba került. Ez felerősítette bennem az egyik legnagyobb félelmemet, a család elvesztésétől rettegek a legjobban. Nagyon nagy sokk, ami az elmúlt napokban történt velem” – magyarázta aggódva Tibi a TV2-nek.

*

Kiss Ramóna egy ninfomán karaktert alakít

A barátok Közt Zsófija mesélt arról, hogy a Poligamy című musicalben fog szerepelni, karaktere azonban nem a megszokott, ártatlan nőcske lesz: Ramóna egy szexmániást fog játszani.

„Egy ninfomán karaktert alakítok és nagyon sok érdekes, vicces tanácsot kaptam, hogy minél hitelesebben alakítsam a szerepet. Például azt, hogy gondolkozzak férfiaggyal, azaz minden pillanatban, mindenkivel és bárhol” – nyilatkozta a színésznő az RTL-nek.

*

Tóth Gabi kifakadt

Tóth Vera testvére számított arra, hogy az X-Faktoros „fellépése” után sokan fogják támadni. Az énekesnő Facebook-oldalán öntötte ki a szívét, ahol egyébként sok negatív kommentet is kapott.

Kedves mindenki, aki itt az oldalamon kommentálja, hogy milyen is vagyok az X-Faktorban. Nos. Totálisan ezekre a véleményekre és hozzászólásokra számítottam. Cseppet sem hat meg a fikázás, mert ezen már rég túl vagyok. [...] De csak nyugodtan, bátran folytassatok a mocskolódást, ha nektek ez így szükséges és időtök is van rá! Szép napot és tisztelet a kivetélnek! – írta a mentor.

*

Rékasi Károly divatbemutatóra készül

A színész nemrég költözött vissza családjához, és úgy tűnik, teljes a béke. Rékasi a József Attila színház hétvégi utcabálján fog részt venni, és emellett egy különleges divatbemutatóra is hivatalos.

A Barátok Közt sztárja azt nyilatkozta a Storynak, hogy nagyon várja az eseményt, sőt, barátainak és kollegáinak elkészíti a legfinomabb madártejet is.

*

32 éves lett Ördög Nóra

Az újdonsült anyuka nemrég töltötte be 32. születésnapját, ami elmondása szerint a legjobb volt mind közül, pedig tavaly, a 31. születésnapján tudta meg, hogy terhes. A találgatások már folynak, hogy mi lehetett olyan különleges idén, és sokan azt mondják, tervezik Mici testvérét is.

Nóri a következőket írta blogjára: „Azt gondoltam, hogy ennél boldogabb születésnapom nem lesz soha többé, és tessék, megint tévedtem. [...] Olyannyira, hogy amikor el kellett volna fújnom a gyertyákat, hirtelen nem is tudtam, mit kívánjak. [...] Kis hezitálás után Palkó a fülembe súgta a legújabb közös kívánságunkat. Ettől aztán még kerekebb lett a világ, úgyhogy nagyon erősen koncentráltam és minden erőmmel fújtam, hogy egész biztosan valóra váljon.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek