Starity

Kész rémálom volt Cher Lloyddal dolgozni

2013. szeptember 14. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az MTV-nek adott őszinte interjújában elárulta, hogy véleménye szerint nem volt könnyű a közös munka vele néhány éve.

hirdetés
Kész rémálom volt Cher Lloyddal dolgozni
Fotó: Michael Kovac/Getty Images

Már három éve történt, hogy egy vadóc tinilány lépett a brit X Factor színpadára, aki ámulatba ejtette a mentorokat stílusával és tehetségével egyaránt. Az azóta eltelt idő alatt sikeres karriert futott be hazájában énekesnőként és már a tengeren túlra, mitöbb, a világ többi pontjára is eljutott híre. Ha valakinek eddig még nem esett volna le, bizony Cher Lloydról beszélünk, aki a hónap elején örvendeztette meg népes rajongótáborát vadonatúj dalával, az I Wish-el, aminek kapcsán az MTV mikrofonvégre is kapta.

„A dal mögötti üzenet alapvetően az, hogy nagyon bizonytalan vagyok és őszintén úgy érzem, hogy sosem tudok százszázalékosan elégedett lenni magammal, ahogy az emberek többsége sem. Ez soha sem fog megtörténni, de azt hiszem a fő üzenete az emberek számára az, hogy senki sem tökéletes, de fontos, hogy boldogok legyünk és ne aggódjunk azon, hogy nem elég nagyok a melleink, vagy hogy a fenekünk túl nagy” – osztotta meg a csatorna riporterével a fiatal csillag.

Cher továbbá a tehetségkutatós időkről is mesélt és elárulta, hogy igazi rémálom lehetett a közös munka vele: „Csak 16 éves voltam és mindent akartam, ami az utamba került. Egyszerűen nem értettem meg, hogy el kell kezdeni a dolgokat és tapasztalatot szerezni, még a vég előtt és én akkor nem foglalkoztam ezzel, de őszintén úgy érzem, hogy még mindig nem szereztem elég rutint és még rengeteg kemény munka vár rám” – árulta el őszintén a 20 éves énekesnő, aki azt is elmondta, hogy nem akar az a személy lenni, aki rossz benyomást kelt az emberekben, mivel bunkón és durván viselkedik, és azt sem szeretné, ha azt hinnék, hogy egy dívának hiszi magát, miközben még ott a tojáshéj a fenekén.

Get More: Cher Lloyd, Music News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek