Starity

Szabó Zsófi megbánta a Berki Krisztiánnal való kapcsolatát

2013. szeptember 15. 14:02   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zsófi és a Velvet szerkesztősége nagyon jó viszonyt ápolnak. A Jóban Rosszban Bettyje nemrég bent járt a lapnál, ahol a Tumblrön feltett kérdésekre válaszolgatott.

hirdetés
Szabó Zsófi megbánta a Berki Krisztiánnal való kapcsolatát
Fotó: Facebook

Zsófit az a váratlan kérdés érte, hogy amikor a botrányosabb korszakát élte, volt-e olyan dolog, amit esetleg megbánt, és most már nagy butaságnak tartja. A válasza egy határozott igen volt, majd mikor rákérdeztek, Krisztiánt hozta fel. Állítása szerint nem maga a személy tehet arról, hogy megbánta a kapcsolatukat.

„Az a fajta kommunikáció, amibe én ott elvesztem és nem tudtam kontorllálni, megcsináltuk a tetoválást, és kivágtuk a biztosítékot...” – próbálta magyarázni Szabó Gyula lánya.

A szőkeség nyilván pozitívan áll a mostani dolgaihoz, hiszen alig pár hónapja újra meglelte a szerelem és megtalálta a közös hangot főnöke lányaival is.

Egyébként az énekesnő azt is elárulta, hogy nem feküdne le Brad Pitt-tel, ha bekopogna hozzá. „Megkínálnám egy pohár borral, aztán majd meglétjuk. De úgy, hogy beállít, hogy akkor azonnal, úgy nem!” – mondta nevetve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek