Starity

Tal: „Nem a pénzért vállaltam szerepet a DALS-ban”

2013. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: Melle Ketrin

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 28-án startol az új Danse avec les stars-évad, mely a TF1 csatorna által futtatott táncvetélkedő műsor. A résztvevők között Talt is megtaláljuk, aki cáfolja róla terjengő pletykákat.

hirdetés
Tal: „Nem a pénzért vállaltam szerepet a DALS-ban”

Sorra jönnek az interjúk a Danse avec les stars új indulóival. Alizée után most az izraeli származású Tal került sorra!

A fiatal énekesnő debütáló albuma, a Le droit de rêver több mint 335.000 példányban kelt el, melyen olyan slágerek szerepeltek, mint a Le sens de la vie, Rien n'est parfait vagy az Envole-moi Jean-Jacques Goldmantől Matt Pokora társaságában. Idén nyáron még együtt dolgozott Flo-Ridával is a Danse című dalon. Nemrég jelent meg második nagylemeze, az A l'infini, de Tal máris egy új kihívás elé állt: eleget tesz a felkérésnek és részt vesz a Danse avec les stars 4. szériájában. Mielőtt azonban megtehetné az első lépéseket szeptember 28-án partnerével, Yann-Alrick Henry Mortreuillel, Tal felfedi vágyait és beszél a fizetése körül kialakult vitákról.

– Mi késztetett arra, hogy részt vegyél a Danse avec les starsban?

– Szerettem volna részt venni a Danse avec les starsban, egyszerűen mert szeretek táncolni. Ez a második szenvedélyem az éneklést követően. 10 éves koromban kezdtem el hiphopórákat venni, aminek azonban semmi köze nincs a társastánchoz… Mindig is szerettem azonban az efféle táncot. Emiatt akartam részt venni ebben a műsorban, itt sok új dolgot tanulhatok, amit eddig nem tudtam, s nem is gyakoroltam. De ezen felül még sok mást is megtanulhatok, amivel gazdagíthatom magam, mint táncost. És szeretem a kihívásokat is. Bár tudom, nehéz lesz, mivel ez egy mindennapos elfoglaltságot jelent s a hét minden egyes napját a tánc tölti majd ki… Ez tényleg egy nagyon nagy kihívás, de próbálom a maximumot kihozni magamból. Emellett nagyon örülök annak is, hogy Yann-Alrickkel dolgozhatok együtt.

– Az új albumoddal, az A l’infinivel mint tudjuk, kisebb sikereket értél el. Mi a helyzet a Danse avec les starsszal, sikeresebbé tehet?

– Igazából ez egy gyakran ismétlődő kérdés. Ha részt veszek ebben a műsorban, az kizárólag a művészet miatt van. Szerintem ez egy olya show, ami igazán kiemeli a tánc művészi voltát, és ez az, amit én érdekesnek találok, amellett, hogy ez egy szélesebb közönségnek szól. Ez kicsit személyes dolog is, mert bennem egyáltalán nincs meg a versenyszellem. De ott leszek a többiek számára, hogy erőt és bátorságot adjak nekik, ha szükséges. Én tényleg csak azért csinálom ezt, mert szeretek táncolni, hogy gyönyörködjek benne, s tanuljak valami újat. Ezért veszek részt a műsorban, s nem a karrierem fellendítése érdekében.

– Elkezdtél edzeni. Mik az első benyomásaid?

– Rájöttem, hogy ez nagyon, nagyon, nagyon fizikális. A test minden izmát dolgozik, még az is, amiről azt hittem, nem! (nevet) Már két napja csinálom ezt folyamatosan, és már fáj a derekam… És ez még csak a kezdet! Azt hiszem, ez nagyon nehéz lesz, de tényleg. De én olyasvalaki vagyok, aki sosem adja fel. Nem érdekel a verseny része a dolognak, de szeretnék minél tovább jutni, akár a győzelemig is. Mindenesetre Yann-Alrick jobban hajlik erre, mint én!

– A következő három hónapban teljesen lefoglal majd a Danse avec les stars?

– Folytatom az albumom promócióját, mely szeptember 2-án jelent meg. Persze, erre kevesebb időm fog jutni a Danse avec les stars mellett, mivel én is ember vagyok… De igyekszem folytatni a promóciót, amennyire csak tudom.

– Még csak 23 éves vagy. Nem félsz esetleg attól, hogy nem vagy elég érett az efféle tánchoz?

– Alapjában véve elég pozitívan állok a dolgokhoz. Nagyon optimista vagyok. Meg sem próbálom azt mondani, hogy „Ó de félek…” Ehelyett megpróbálok elűzni minden negatív gondolatot a fejemből, ami segít abban, hogy a helyes oldalon maradjak. Csak mosolygok, így nem igazán veszem észre, mi történik körülöttem. Ez talán annak a jele, hogy igazán laza vagyok és nagyon egyszerű. Habár elég fiatal vagyok, én így gondolom ezt, s ez az életfilozófiám.

– Mit gondolsz, mi lesz a legnehezebb?

– Azt hiszem, a fáradtság s annak leküzdése. Nagyon intenzív. A stressz is elég nehéz lesz, úgy hiszem. Bár két nap után ezt nehéz megmondani. Talán pár nap után már másképp fogom látni. Majd meglátjuk.

– Keringenek a pletykák a műsorban elfoglalt helyedről…

– Ezek nyilvánvalóan csak koholmányok. Nem igazán akarok erről beszélni. Ez a dolgok azon része, mely picit negatív és már kezdek belefáradni. Összekevernek mindent, amit mondok, pl. „Tal felfedi a fizetségét”, ami nem is igaz. Ez az egész nagyon sokkoló volt számomra, mert ez az első alkalom, hogy ilyen helyzetbe kerülök. Én nem a pénz miatt csinálom ezt az egészet, hanem a tánc miatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek