Starity

Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat III.

2013. szeptember 16. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeszedtünk újabb tíz ismert személyiséget, akik örömmel pattannak kerékpárjuk ülésére, de vannak olyanok is, akik csak egy forgatás miatt teszik ezt. Lássuk őket!

hirdetés
Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat III.

Joseph Gordon-Levitt

2010 augusztusában forgatta Joseph a Fék nélkül című filmjét New Yorkban, amikor lencsevégre kapták a szemfüles fotósok ezzel a kerékpárral. A 2012-ben megjelent akcióthriller egy biciklis futárról szól, akit Joseph alakított.

Naomi Watts

A színésznő június 12-én indult kerékpárral útnak New Yorkban, közben pedig fejhallgatójával hallgatott zenét. Ezen a napon jelent meg az első előzetes a Diana című életrajzi filmjéhez.

Taylor Swift

A csinos énekesnő Párizs utcáit járta 2012 októberében ezzel a holland stílusú kerékpárral. A ruha nem épp a biciklizéshez alkalmas, bár a fotósok épp a Begin Again című dalához készült klip forgatásán találták meg.

Will Arnett

Will 2012 júniusában mindössze a közeli boltba ment el kerékpárjával New Yorkban. Öltözékén is meglátszik, hogy nem egy hosszabb táv megtételéhez készült, bár a zene ettől függetlenül nem maradhatott el.

Joe Jonas

A Jonas Brothers középső tagja 2013. május 22-én kerékpározott New York utcáin. Joe, mielőtt elindult volna, gondolt a biztonságra is, hiszen viseli a kétkerekű használatához javasolt bukósisakot.

Liev Schreiber

A cikk elején tettünk említést  Naomi Watts színésznőről, most viszont párjáról esik pár szó, aki szintén a média világában dolgozik. A színész 2012 decemberében kerékpározott a szőke kisfiával, Kaival New York utcáin. A biztonságra ő is gondolt, mikor gyermekét az ülésre tette.

Shia LaBeouf

Shia még 2011 októberében pedálozott Vancouver utcáin. Ezt a kiruccanást inkább edzésnek lehet nevezni, erre enged következtetni öltözéke is, melyhez tökéletes egy kis motiváló zene.

Al Roker

Az amerikai Today műsor kedvenc időjárás-előrejelzője 2012 novemberében ült fel erre a járműre, amikor a munkából, az NBC stúdiójából indult haza.

Katy Perry

Az énekesnő 2012. július 4-én, az amerikai függetlenség napját egy barátjával a Kaliforniában található Venice Beachen töltötte. Még ezen a napon az NBC egyik műsorában került levetítésre az egyik extravagáns fellépése.

Leonardo DiCaprio

A színész cikksorozatunk előző részében is szerepelt, akkor is egy nő társaságában kerékpározott, ahogy 2012 júniusában is, de ezúttal az akkori barátnőjével, Erin Heathertonnal New York utcáin kapták lencsevégre a fotósok. Érdekesség, hogy ismét ugyanazt a kék sapkát viselte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek