Starity

Cody Simpson is szerepel Justin Bieber filmjében

2013. szeptember 16. 13:01   |   Szerző: SHSophie2000

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber eddig egy életrajzi filmmel, a Never Say Neverrel büszkélkedhet, ami számos országban hatalmas örömet okozott. Idén karácsonykor pedig jön a Believe turnéfilm, amiben Cody Simpson is feltűnhet.

hirdetés
Cody Simpson is szerepel Justin Bieber filmjében

A kanadai popszenzáció, Justin Bieber teljesen beépült a sajtó mindennapjaiba, ami néha nem éppen válik előnyére. Viszont most elkövetkezendő filmjéről a Believe 3D-ről kerültek ki újabb információk. Jon M. Chu, a film rendezője nemrégiben tett közzé egy fényképet a film előkészületeivel kapcsolatban.

Ezt követően olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint Cody Simpson is látható lesz a filmben, ha csak néhány képkocka erejéig is.

„Lehet, hogy benne leszek, mert ott voltam pár napig, miközben forgattak. Nem tudom, mennyit fogok szerepelni, de talán láthatjátok majd az arcomat hébe-hóba” – mesélte a fiatal tehetség Ryan Seacrestnek.

Persze, ez még változhat, hiszen a karácsonykor debütáló filmet jelenleg is komoly munkálatok veszik körül, és a felesleges jeleneteket könnyedén kivághatják.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek