Starity

Kevin Costner egy indián egyetemi tandíjára gyűjt

2013. szeptember 16. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kevin Costner néhány személyes holmiját és a filmjeivel kapcsolatos emléktárgyakat ajánlotta fel egy jótékonysági árverésre, amelynek a bevétele egy dél-dakotai Lakota (indián törzs) tolmácsot illet majd.

hirdetés
Kevin Costner egy indián egyetemi tandíjára gyűjt

A színész többek között a gyermekkori baseballütőjét és a Bull Durham című filmjében viselt baseballdzsekijét árverezik el szombaton. Costner számára különösen fontos az esemény, hiszen annak idején Dél-Dakotában forgatta Oscar-díjat nyert filmjét, a Farkasokkal táncolót.

A bevétel a 47 éves Phillip Red Bird Frame-et gazdagítja majd, aki azt reméli, hogy szociológia szakon diplomát szerezhet. „Egy diploma segítene nekem abban, hogy még több ajtó nyíljon ki előttem és így még több embernek segíthetnék”nyilatkozta a Rapid City Journal riporterének.

A tolmácsot nagyon meghatották azok a felajánlások, amiket Costner és David Bald Eagle, a Minnicoujou Tribe törzsfőnöke tett. Bald Eagle, aki 1919-ben született egy indián sátorban, szerepelt az 1935-ben készült Captain Blood című filmben Errol Flynn színész testőreként. Felajánlásai között szerepel egy dedikált állatbőr ing, amit a forgatáson viselt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek