Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. szeptember 18. 05:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zimány Lindáról új képek készültek, Szinetár Dóra megmutatta lakásának egy részét, Schobert Norbi egy beteg gyermeken segít, míg Győrfi Pál büszke apuka lett. Lássuk bővebben, mik történtek a magyar sztárvilágban!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Zimány Linda melltartó nélkül pózolt

Úgy tűnik, Linda minden alkalmat megragad, hogy megmutathassa telt idomait. Most sem tett másképp: egy fotózás kedvéért ledobta melltartóját és úgy pózolt a kameráknak. A modell egyébként két éve műttette meg kebleit, és az eredményre azóta is nagyon büszke.

*

Szinetár Dóra oklevelet kapott Bereczky Zolitól

Mint a legtöbben, Szinetár Dóra is beengedte a Hal a tortán stábját otthonába, hiszen ezen a héten ő (is) főz. Igaz, nem sokat mutatott meg a konyhán kívül, még is volt, ami büszekséggel töltötte el. Ez nem más, mint egy oklevél, amelyet Bereczki Zoltán állított ki neki.

E szerint a díj szerint bármikor, bárhol dalra fakadhatok. Nagyon büszke vagyok mindkét elismerésre, ez a két oklevél egyforma értéket képvisel nálam – árulta el a színésznő.


Fotó: TV2

*

Hajdúék gyermekei profin költik a pénzt

A Hajdú család két legfiatalabb tagja, a hároméves Dávidka és a négyéves Noncsi már profi pénzgyűjtők. Szüleik adnak nekik tíz- és húszforintosokat, melyeket egy tolltartóban tárolnak. Katáék azonban kihagsúlyozták, hogy nem minden munka után kapnak fizetést, hogy ne a pénz motiválja őket.

Szeretném, ha a maguk szintjén megtanulnák kezelni a pénzt. A mostani vásárláskor Dávidka például nem értette, miért kell odaadnia azt a sok aprót, amit nagy nehezen gyűjtött össze. El kellett neki magyarázni, hogy a pénz erre való, össze kell gyűjteni és át kell gondolni, mire adjuk ki – mesélte a Borsnak az anyuka, aki azt is elárulta, hogy komolyabb pénzt csak iskoláskorukban fognak kapni.

*

Szögeczki Ági rettegett a szüléstől

A TV2 kamerái megörökítették Ági egyik legszebb pillanatát. A tegnap esti Édes élet sorozat epizódjában megszületett Ági gyermeke. Persze igazából a baba már régebb óta boldogítja szüleit, hisz a kisfiú július végén látta meg a napvilágot.

„A stáb egészen a szülőszoba ajtajáig kísért, utólag belegondolva különös érzés, de akkor szinte észre sem vettem őket. Annyira más dimenzióba kerültem, nagyon vártam, hogy megszülessen a kisfiam.”

*

Schobert Norbi leukémiás kisfiún segít

A finteszguru nemrég elárulta, hogy taxizni fog.

Elindul a Norbi Taxi! 40 éves Zsigám munkát kapott! Ha lájkoltad a Norbi Update oldalt és ezt a bejegyzést, valamint írsz pár dolgot hozzászólásban, akkor minden héten több alkalommal kiválasztok valakit. Elmegyek érte, elviszem ahová kéri, amíg utazik Update nasit kap és életmódtanácsot tőlem. Természetesen ingyen, mert örömet szeretnék szerezni – írta korábban Norbi a Facebook-oldalára.

Szintén a közösségi oldalán kommentelt egy anyuka, akinek kisfiánál pár hónapja leukémiát diagnosztizáltak, és azonnal elkezdték a kezelést. Ám a betegnél igen hamar immunhiányos állapot lépett fel, ezért a kórház és a lakásuk közti távot mindenképp kocsival kell megtenniük. Általában barátaik, családtagjaik segítenek rajtuk, mert a taxi nagyon drága. Norbi azonban felajánlotta, hogy elviszi őket a kórházhoz, amikor kell.

*

Megszületett Győrfi Pál kislánya

Tegnap reggel látta meg a napvilágot Győrfi Pál kislánya, aki a Lilla nevet kapta. Ő is és az anyuka is jól vannak, számolt be a Life.hu. Adrienn és az Országos Mentőszolgálat szóvivője már nyolc éve alkotnak egy párt, Lilla pedig a harmadik gyermekük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek