Starity

Miss United Continent: Ecuador nyerte a koronát

2013. szeptember 17. 15:03   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ebben az évben nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Miss Continente Americano szépségverseny, azonban idén már Miss United Continent címen idnult, és már a világ bármely kontinenséről indulhattak lányok. A verseny végén Miss Ecuador fejére került a korona.

hirdetés
Miss United Continent: Ecuador nyerte a koronát

A 2013-as évben huszonhét lány idult a Miss United Continent szépségversenyen, mely ebben az évben is Ecuadorban került megrendezésre. A lányok szeptember másodika és harmadika között érkeztek a helyszínre. A felkészítőtábor alatt számos rendezvényen és bemutatón kellett részt venniük, valamint fotósorozatok és videók is készültek róluk.

Idén indult először Ausztrália, Belgium, India, a Fülöp-szigetek, Svédország és Oroszország a versenyen, voltak azonban olyanok is, akik nem delegáltak, mint például El Salvador. A verseny döntőjére szeptember 14-én került sor Guayaquil városában.

A verseny elején a lányok felvonultak fürdőruhában, majd estélyiben, ezt követően kihirdették a legszebb 10 versenyzőt, valamint különdíjakkal is jutalmazták őket. A legfotogénebb a Fülöp-szigetek delegáltja lett, a legszebb arc díjat Miss Ecuador kapta, ahogy a legjobb nemzeti ruha díját is.

A legszebb tíz közé Venezuela, a Dominikai Köztársaság, Ecuador, Kolumbia, Ausztrália, Panama, Uruguay, Belguim, Chile, India versenyzői kerültek, a koronát végül Miss Ecuador, azaz  Carolina Aguirre nyerte el. Érdekesség, hogy ő a második ecuadori lány a verseny történelmében, aki első helyen végzett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek