Starity

Debütált a FOX fantasysorozata, a Sleepy Hollow

2013. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újjáéledt a fej nélküli lovas tegnap este: új fantasysorozat indult a FOX csatornán, amely Ichabod Crane történetét dolgozza fel.

hirdetés
Debütált a FOX fantasysorozata, a Sleepy Hollow

Hétfő este (magyar idő szerint kedden hajnalban) debütált a FOX csatornán a legújabb fantasysorozat, a Sleepy Hollow, amely az Álmosvölgy legendája, Washington Irving klasszikusának a feldolgozása.

A történetből több remake is készült, a legismertebb a Tim Burton-féle film, ám az ott megismert főszereplő helyett a sorozatban egy igazán badass háborús harcost kapunk, aki természetesen az Ichabod Crane nevet viseli, és egy misztikus dolog folytán 250 évvel később, a 21. században éled újjá, akárcsak a fej nélküli lovas.

A történetet a Star Trek és a Sötétségben: Star Trek írói, Alex Kurtzman, Roberto Orci – és Len Wiseman írják, az Egy nap című romantikus drámából megismert Tom Mison alakítja a főszereplőt, Abbie Mills hadnagy szerepébe pedig A szégyentelen sztárja, Nicole Beharie bújt – a pilotepizódban a Star Trek sztárja, John Cho is szerepet kapott.

Máris az a legnagyobb kérdés az internetes oldalak körében, hogy vajon a nyitást övező siker kitart-e, és hogyan vélekednek a nézők a szériáról. Szerencsére átlagosan a közönség több mint 70 százalékának tetszett, így már csak az írókon múlik, hogy egy igazán jó történettel a képernyő elé szegezzék a nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek