Starity

Őszintén mesélt agytumoráról Andy Brown

2013. szeptember 17. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit Lawson nevű zenekar énekes-frontembere, Andy Brown agytumorral küzdött mindössze 19 évesen, mely részleteiről most be is számolt.

hirdetés
Őszintén mesélt agytumoráról Andy Brown

A Lawson énekesének nem ment minden egyszerűen, mire elért a hírnév rögös útjára, melyről most beszélt is egy interjú keretein belül.

A jelenleg 26 éves Andyt, mialatt főiskolára járt, mindössze 19 évesen agytumorral diagnosztizálták, melyet azóta sikeresen eltávolítottak, de nem ment minden zökkenőmentesen.

„Akkor vettük észre, hogy baj van, amikor egyszer csak megsüketültem a jobb fülemre, valamint az egyébként jó látásom sem volt tökéletes. A szüleimmel elmentünk egy liverpooli orvoshoz, aki megállapította, agytumorom van. Természetesen lesokkolt a hír, de nem volt mit tenni, meg kellett műteni és ki kellett operálni a daganatot. A két orvosom Dr. Lawson (aki után a zenekart neveztük el) és Dr. Lesser volt, akik nagyszerű munkát végeztek és megmentették az életemet. A műtét után azonban újra meg kellett tanulnom járni, és még több hónapon keresztül is kórházban voltam. Nagy segítség volt, hogy a családom mellettem állt, valamint hogy nagyszerű orvosaim voltak, akiknek a mai napig hálás vagyok és tartozok. Megmentették az életemet, és ez mindennél többet jelent számomra, de sajnos a jobb fülemre a mai napig nem hallok” – mesélte Andy az Entertaimentwise-nak.

A tehetséges zenész azóta is szívén viseli a hasonló sorsú emberek helyzetét, és többször is felléptek már vagy jótékonykodtak különböző rák elleni szervezetnek, júliusban még a Cosmopolitan magazin címlapján is szerepeltek, csak hogy segíteni tudjanak másokon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek