Starity

Így tölti a nászutat Mackintosh és Green — fotók

2013. szeptember 17. 20:08   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután kiderült, milyen méregdrága lakodalmat csapott Professor Green és felesége, Millie Mackintosh, most nászútjukba is bepillantást nyerhetünk!

hirdetés
Így tölti a nászutat Mackintosh és Green — fotók

A brit rapper és a gyönyörű modell csak múlt hét kedden mondták ki a boldogító igent, egy countrystílusú esküvő keretein belül a Babington House-ban, de a paparazzók már a nászútjukra is követték őket egyenesen Olaszországba.

Bár a boldog pár azt nyilatkozta, hogy nem akarják, hogy a nyilvánosság jelen legyen az esküvőn vagy a nászúton, ez mégis a visszájára sült el. Méghozzá annyira, hogy az esküvő költségei is napvilágot láttak, amin sokan elborzongtak, olyan drága volt maga a ruha. Azt még nem tudni, hogy egymásnak mit adtak, de biztosak lehetünk, hogy az sem volt olcsó.

Egyébként Mr és Mrs Manderson a nászút óta semmit nem osztott meg vagy posztolt hű rajongóihoz, hiszen a mézesheteket még ők sem akarják megosztani ismeretlenekkel. A lesifotókon viszont nagyon boldognak tűnnek, egymást fotózzák a látnivalóknál és kézen fogva sétálnak Olaszország napsütötte utcáin.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek