Starity

Scott Eastwood apja nyomdokaiba lép

2013. szeptember 20. 20:08   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Saját, még gyerekcipőben járó színészkarrierjét igyekszik építeni Clint Eastwood fia, Scott.

hirdetés
Scott Eastwood apja nyomdokaiba lép

A 83 éves színészlegenda, Clint Eastwood fia, a 27 éves Scott édesapja nyomdokaiba szeretne lépni. Habár elég nagy cipőt örökölt, talán mégsem lesz olyan nehéz dolga – már ami a kezdeteket illeti, hiszen apja hírneve révén máris ő lett Hollywood új reménysége.

Az alma – szerencsére – nem esik messze a fájától! Az amerikai Town and Country magazin fotósorozatán Scott tökéletes, laza és férfias arcát mutatta meg a közönségnek. Nem sokkal volt fiatalabb apja, mikor megkapta első filmszerepét 1964-ben, az Egy maréknyi dollárért című westernben.


Getty Images

„Piszkos Harry” fia, Szexi Scott teljes mértékben úgy fest, mint édesapjának egy fiatalabb kiadása. Már külsejével is elég szerencsés az Eastwood-fiú, hátha nem csupán apja megnyerő külsejét, de elképesztő tehetségét is örökölte.

Scott első filmszereplése a Dicsőség zászlaja (Flags of our Fathers) című filmben volt 2006-ban, ezt követte a 2008-as Gran Torino és a 2012-es Player 5150. Első szerepeinél édesapja tanácsaira szorult még a fiatal színészpalánta.


NOE Dewitt, Getty Images

„Apám miatt az emberek azt hiszik, minden csak úgy az ölembe hullott, de ez nem így van” – nyilatkozta a fotózáshoz tartozó interjúban a Town and Country magazinnak.

A fiatal Eastwoodnak konkrét tervei vannak a jövőre nézve: mint színész szeretne karriert építeni, s kizártnak tartja annak a lehetőségét, hogy élvhajhász popsztárt vagy tini ikont csináljanak belőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek