Starity

Első gyermekét várja az NCIS Los Angeles színésznője

2013. szeptember 20. 21:09   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég látott napvilágot a hír, hogy az NCIS – LA színésznője és párja első gyermeküket várják!

hirdetés
Első gyermekét várja az NCIS Los Angeles színésznője

Zajlanak az események az NCIS – Los Angeles című sorozat háza táján, hiszen nemrég számoltunk be arról, hogy a sorozat egyik főszereplőjének, Eric Christian Olsennek kisfia született, most pedig már arról értesítjük a rajongókat, hogy a Kensi Blye-t alakító színésznő – Daniela Ruah – és vőlegénye, David is első gyermekét várják!

A 29 éves színésznő a People magazinnak adott interjújában számolt be az örömteli hírről, amelyben elárulta a baba nemét is:

„Annyira izgatott vagyok most, hogy egy kisfiút hordok a szívem alatt, és így egy új fejezet kezdődik az életemben szülőként a párommal, Daviddel”majd hozzátette: „Egyszerűen csodálatos érzés, hogy mennyire szeretem a kis emberkét, akit eddig csak egy fekete-fehér képernyőn láttam. Saját családot alapítok, amihez nincs fogható érzés!”

Daniela vőlegénye egyébként nem más, mint David Paul Olsen. A név pedig nem véletlenül cseng ismerősen, hiszen David nem más, mint Eric bátyja. A pár (Daniela és David) kapcsolatáról eddig nem is nagyon hallhattunk, ám valószínű, hogy a forgatások alatt ismerkedtek össze, hiszen David a sorozatban Eric kaszkadőre!

Daniela és Eric a való életben is nagyon jó kapcsolatot ápol egymással, így nem meglepő, hogy a színész saját Twitter-oldalán is megosztotta a hírt, amelyhez a következő kedves szavakat fűzte: „Ennél izgatottabb már nem is lehetnék! Két, számomra kedves ember létrehozott egy harmadikat! Nagybácsi leszek!!”

Arról, hogy a terhesség hogyan fog kihatni a szeptember 24-én startoló ötödik évad és Kensi Blye ügynök jövőjére, még nincsenek hírek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek