Starity

Ez történt az iHeartRadio fesztivál első napján

2013. szeptember 21. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Robin Thicke hozta a formáját, Chris Brown cigarettát reklámozott, Katy Perry előadta legelőször a Dark Horse című dalát, a Queen + Adam Lambert párosítás pedig megdöbbentette Amerikát. Áttekintés az iHeartRadio fesztivál első napjáról cikkünkben!

hirdetés
Ez történt az iHeartRadio fesztivál első napján

" Katy Perry üvöltözött, mégis az oldschool aratott„ – foglalta össze az eseményeket áttekintő cikkében a Billboard.com.

A 2013-as iHeartRadio fesztiválnak idén Las Vegasban, az MGM Grand Garden Arena-ban tűzték ki a helyszínét augusztusban, és az idei show-ra rekordgyorsasággal kelt el mind a 10 ezer jegy. A szeptember 20-ai lineup olyan neveket tartalmazott, mint Katy Perry, Chris Brown, a Muse, J. Cole, Elton John, Robin Thicke és az est legnagyobb durranása, a legendás Queen banda a fiatal énekessel, Adam Lamberttel párosítva.

Az egyik legnevesebb zenei oldal, a Billboard.com a következőket írta: Katy Perry bár több Top 100-as slágerét is előadta a félórás szettben, a Queen We Will Rock You és We Are The Champions öröksége egyszerűen összehasonlíthatatlan bárkivel.„

A fesztivált DJ Skee nyitotta meg, őt váltotta a The Summer Set banda, majd Robin Thicke hozta az általa elvárt macsóformát. Utána nem kisebb és tehetségesebb előadók következtek, mint a Fun., Keith Urban, a Muse, Tiesto, J. Cole, Elton John, Benny Benassi, Katy Perry és az Egyesült Államokban várva várt Queen.

A Billboard.com folytatja: Természetesen a Queennek és Adam Lambertnek többet kellett letennie az asztalra annál, minthogy megjelennek és végigfutnak a rockbanda képzeletbeli repertoárján ahhoz, hogy felülmúlják Katy Perryt – aki először adta elő új dalát, a Dark Horse-t – és ők legyenek az est fő szenzációja. Minden egyes alkalommal, amikor Lambert csatlakozik az öt évtizede létező angol rockbandához, egy új szintre emeli azt. Freddie Mercury fenomális dalszerzői képessége tökéletes alapot biztosít Adam Lambert operai hangjának, és az iHeart Radio Fesztivál közönsége, akik körülállták a színpadot, hogy hallhassák az Another One Bites The Dustot, ízelítőt kaphattak Lambert hangjának mágneses erejéből.

Arra az időre, míg Nate Ruess, és a Fun. többi tagja csatlakozott Lamberthez és a Queenhez a Fat Bottomed Girls dal erejéig, úgy tűnt a közönség felfigyelt rá, milyen különleges is volt ez a produkció – mert az egyszerűen megismételhetetlen és kimagasló volt.

Miley Cyrus a backstage-ből figyelte az eseményeket, és Douglas Sonders fotós szerint a hölgynek a szája is tátva maradt a Queen + Adam Lambert felállástól, míg Katy Perry is kifejezte izgalmát a bandával kapcsolatban: ”Ő az egyik legtehetségesebb ember, akivel valaha találkoztam, alig várom a mai fellépését, tudom, hogy elképesztő lesz. Hiszem azt, hogy Adam Lambert az egyetlen személy, aki méltó arra, hogy hozzányúljon a Queen örökségéhez!"

Természetesen a botrány most sem maradhatott ki. A tavalyi Green Day-incidens után most Chris Brown biztosított egy jó kis beszédtémát a Marlboro cigarettát reklámozó piros dzsekijével.

Chris Brown egyébként feldolgozta Michael Jackson egyik legendás slágerét is, amely mérsékelt sikert aratott a nézők körében.


Robin Thicke


Katy Perry


Elton John


Chris Brown


Fun. + Brian May [Queen]


Queen + Adam Lambert

2013. szeptember 21-én tovább folytatódik a fesztivál Vegasban, olyan sztárokkal, mint Paul McCartney, Kesha, a Maroon 5, Zedd, Miley Cyrus, a 30 Seconds To Mars, Bruno Mars, Drake és Justin Timberlake.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek