Starity

Fergie és Josh Duhamel is megmutatták kisbabájukat

2013. szeptember 22. 14:02   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több sztárbabáról is beszámoltunk már, most pedig a Black Eyed Peas énekesnője és a színész, Josh Duhamel kisfiáról mutatunk meg néhány fotót!

hirdetés
Fergie és Josh Duhamel is megmutatták kisbabájukat

Augusztus végén világra jött a pár kisbabája, akit Axl Jack Duhamelnek neveztek el. Amikor arról kérdezték őket, miért nem mutatják meg a babát, Josh azt válaszolta: „Egyelőre csak saját magunknak akarjuk.”

Három hetet kellett csak várniuk a rajongóknak, és nem is egy, hanem rögtön két képet is megosztottak a kis Axl Jackről a születése utáni első és második napról!

Az első képet a büszke apuka osztotta meg, amelyen a kisfiú a kórházi takaróba van bepólyálva. Ezen a képen még csak egynapos.

A következő képet Fergie tette közé, és a következő mondatokkat fűzte hozzá: „Axl Jack Duhamel. Életének második napja. Hallás-teszt teljesítve. Minden rendben.”

Az első képek megjelenése óta a 39 éves énekesnő tegnap egy újabb képet is közzé tett, amelyhez e szavakat írta: „Helló, világ!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek