Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Selena Gomez

2013. szeptember 23. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk újabb részében most Miss Gomez legszebb és legrosszabb címlapfotóit fogjuk elemezni.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Selena Gomez

Napjaink egyik legfelkapottabb sztárja, így Selena Gomez nevét ma már mindenki ismeri. A gyönyörű énekes-színésznő ennek köszönhetően az utóbbi évek alatt már jó pár magazin címlapján szerepelt, tehát van miből válogatnunk cikksorozatunk következő részében.

A legjobb címlapfotók:

2011. október – Super Magazin Greece

Selena fantasztikusan fest ezen a fotón. A kép még stílusváltása előtt készült, és nagyon természetes. Ezt a hatást a halvány smink és a testszínű rúzs is hangsúlyozza, ezzel a figyelmet Selena szép arcára irányítva.

2010. november – Seventeen Magazin

A Disney egykori csillaga egyszerűen elbűvölő ezen a képen! A fotót Selena széles mosolya kelti életre, ezzel elbűvölően aranyossá téve az énekesnőt. Bár a sárga nem igazán az ő színe, a mosolya mindenről elvonja a figyelmet.

2013. január – Nylon Magazin

Ezen a fotón Selnek már egy felnőttesebb és szexibb énjét láthatjuk. A sapka és a bő póló nagyon sportos és vagány megjelenést kölcsönöz neki. A sminkje itt már vadabb, a hangsúly egyértelműen a szemein van.

2012. március – Cosmopolitan Magazin

Sellynek itt ismét egy vadabb, felnőttesebb énjét láthatjuk. Bár a testarttást nem igazán értjük, de ez nem ront a fotó összhangján. A rózsaszín egyértelműen nagyon jól áll Selnek, arckifejezése kicsit pedig ijedt, de mégis titokzatos.


2012. szeptember – Cosmopolitan Magazin Turkey

Selena nagyon dögös ezen a fotón! A hangsúly egyértelműen az arcán illetve a dekoltázsán van, ráadásul Miss Gomez ezen a fotón bemutatta nekünk a tökéletes alakját és, hogy ő már nem kislány. A sminkje és az arckifejezése is dögös, de nem közönséges.

A legrosszabb címlapfotók:

2011. június – Teen Vouge Magazin

Jaj ne! Egy óriási Photoshop-bakit sikerült véteni itt, mivel Selena szép arcát egyszerűen tönkretették. A lány arccsontját túlságosan kinyomták, a homloka túl nagy lett és a szemeit is szinte összepréselték. Semmi pozitív nincs ebben a képben, egyszerűen borzalmas!

2013. június – InStyle Magazin

Mit is mondhatnánk? A 21 éves színésznő nincs éppen a toppon ezen a képen. A haja szörnyú szögből lett fújva, és ismét túlzásba vitték a Photoshoppot. Ha nincs ez a két dolog akár egy remek címlap is lehetett volna, de így...

2012. július – ELLE Magazin

Selly ezen a képen olyan, mint aki csak nemrég kelt és csinált néhány pizsamás, tegnapi sminkes fotót a Twitterre. Talán a kép legnagyobb problémája az asztalterítő, amit ráadtak.

2012. szeptember – Teen Vogue Magazin

Mintha egy kicsit sok lenne az önbarnító Miss Gomezen, nem igaz? A kép szörnyen előnytelen és a Teen Vogue emberei már megint túl sokat játszottak a PS-sel – ismételten a „Te ki vagy?” effektus lépett életbe.

2013. március – ELLE Russa

Selena teljesen úgy néz ki, mint egy fáradt matektanárnő. Nem értjük, hogy a kócos haj és a vörös rúzs kombóra miért hitte bárki, hogy vonzó lesz – főleg az egyenruhával! De itt legalább már nem szerkesztették át teljesen az arcát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek