Starity

Együtt lépett fel Demi Lovato és Darren Criss

2013. szeptember 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato egy különleges meglepetéssel lepte meg rajongóit péntek este, a We Day rendezvényén, ahol egy dal erejéig összeállt a Glee sztárjával, hogy együtt adhassák elő az énekesnő nagy sikerű slágerét, a Skyscrapert.

hirdetés
Együtt lépett fel Demi Lovato és Darren Criss

Szeptember 20-án került megrendezésre Torontóban a We Day névre hallgató rendezvény, ahol az emberek tiszteletüket fejezhették ki a fiatal gyerekek felé, akik időt szánnak arra, hogy önkéntes munkájukkal segítik a rászorulókat, valamint támogatják a különböző jótékonysági szervezeteket.

„#WeDay... A közönségben mindenki jótékonysági munkájával ÉRDEMELTE ki az ülőhelyét. Annyira inspiráló... 20.000 gyerek. WOW!!” – osztotta meg Demi Lovato hivatalos Twitter-oldalán. Nem kétség, hogy még ennél is több rajongó kísérte figyelemmel szerte a világon.

Az este egyik legkülönlegesebb pillanata talán az volt, amikor Miss Lovato felkonferálta Darren Crisst, akik mellé csatlakozott a kenyai fiúkórus, hogy Ők kísérjék az előadás alatt az X-Faktor fiatal mentorát. Az előadás után a Glee 26 éves sztárja a Twitteren fejezte ki, mennyire élvezte a közös munkát az énekesnővel.

„Még mindig nem hevertem ki, hogy mennyire nagyszerű volt együtt zenélni @ddlovatóval. Imádkozom, hogy még több ilyen legyen. Ha nem is a Glee-ben, akkor majd a való életben, bébi!”

Demi Lovato számára nem ez volt az első alkalom, hogy fellépett a We Day színpadán. A 21 éves sztár aktív támogatója a Free The Children jótékonysági szervezetnek, ezért az idei évben ismét visszatért, hogy kimutathassa alázatát a dolog iránt. A rendezvényen emelett, előadta legújabb slágerét is, a Neon Lightst, ami nagy valószínűséggel DEMI névre hallgató albumának a harmadik kislemeze lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek