Starity

Klippremier: Zedd ft. Hayley Williams — Stay The Night

2013. szeptember 23. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pár hete volt a dalpremier, ma pedig a klipet is bemutatták, melyet külön forgatott a két zenész.

hirdetés
Klippremier: Zedd ft. Hayley Williams — Stay The Night

Daniel Cloud Campos, a Step Up 3D sztárja és a Now videoklipjének rendezője fecsegte ki, hogy újra Hayley Williamsszel dolgozik, ám ezúttal Zedd egyik videóján. Közreműködésről egyelőre csak pletyka szintjén beszéltek, de nyilvánvaló volt, hogy új slágerrel jönnek.

A híreket augusztus végén megerősítették – bemutatták a kislemezborítót –, majd szeptember elején egy előzetessel is kedveskedtek. Tizedikén bemutatták a dalt is, mely egy pár utolsó együtt töltött éjszakájáról szól. A szám szerzésében maga az énekesnő is besegített.

„Amit igazán szeretek Hayley-ben – azon kívül, hogy egy hihetetlen nagy tehetség – az az, hogy rengeteg érzelmet tud belevinni a dolgokba. Rengeteg olyan előadó van, akik fogják a dalszöveget, feléneklik, és kész. Nem kapcsolódnak a számhoz. Hayley azok közé tartozik, akik beleélik magukat. Ő az egyik kedvenc előadóm, embertelen munka van a háta mögött” – nyilatkozta Zedd, Lady Gaga új lemezének producere, aki személyesen nem ismeri Hayley-t. A klipet sem egyszerre vették fel.

A videoklip kulisszái mögé egyébként bármikor beleshetünk, ugyanis a Rolling Stone magazin közzétett egy kisfilmet pár napja. És bár a dal még nem hódította meg a listák élét, előkelő pozíciót szerzett magának már az első napokban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek