Starity

A Victoria's Secret angyalai beavatnak sporttitkaikba

2013. szeptember 25. 07:07   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Victoria's Secret Angyalai tökéletes külsővel rendelkeznek: a szép arc nem csak alapvető követelmény, hanem elvárás is a márkánál, ám a modellek alakja talán még ennél is fontosabb. Az egészséges életmód két nagy támogatója, Lindsay Ellingston és Candice Swanepoel lett a márka sportvonalának, a VSX-nek az arca, s nem restek beavatni sportolási szokásaikba sem.

hirdetés
A Victoria's Secret angyalai beavatnak sporttitkaikba

A lányok nem aprózzák el: minden nap órákat sportolnak a szabadban illetve konditeremben a tökéletes alakért, s bár őket igen jól megfizetik az izzasztó órákért, mindenkinek legalább napi egy óra testmozgást javasolnak. Séta, futás, konditerem, jóga, box – bármi szóba jöhet, a lényeg, hogy érezzük jól magunkat és élvezzük a sportot.

Lindsay Ellingston tippjei:

1. Ha csak egyféle testmozgást végezhetne, az mindenképpen a tánc lenne. Nem csak tökéletes szórakozást nyújt, hanem tónusossá teszi az alakot is!

2. Amikor extra motivációra van szükséged, mond magadnak, hogy te vagy Vasember és mindent meg tudsz csinálni.

3. Találj egy olyan zenét vagy dalt, amire öröm lesz mozognod! Lindsay-nek a legújabb kedvence a Turn the Night Up Enrique Inglesias-tól.

4. Egy izzasztó edzés után nem csak fáradtabb leszel, hanem sokkal boldogabb is! Ezt nem csupán kutatások mutatták ki, hanem tényként kezeli minden sztár.

5. Amikor farkaeséhes vagy, ne a csokihoz vagy a chipshez nyúlj, hanem egyél egy pohár gyömülcsjoghurtot, esetleg gyümölcsöket!

Candice Swanepoel tippjei:

1. Ha a modellt szombat reggel 10-kor felkeltenéd, mindenképp az ágyban találnád! Candice imád enni, de mindig figyel arra, miből egye a legtöbbet: a reggelik nála a legkalóriadúsabb falatok.

2. Amikor extra motivációra van szükséged, emlékeztesd magad arra, hogy edzés után sokkal jobban fogod magad érezni a bőrödben!

3. Ha egy sportról le kéne mondania, az biztosan nem a jóga vagy a box lenne az, mert imádja.

5. Candice szerencsés alkat: állítása szerit bármit ehet, mégsem hízik tőle, így bármit befalhat ha hirtelen mégéhezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek