Starity

Simon Cowell milliókat kaszált a This Is Usszal

2013. szeptember 23. 19:07   |   Szerző: DennyKeh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Simon Cowell a fiúk nemrég megjelent filmjén rengeteg pénzt zsebelhetett be, ugyanis egy ideig ő egyengette a srácok karrierjét az X Factor után.

hirdetés
Simon Cowell milliókat kaszált a This Is Usszal

Az amerikai X Factor mentora, Simon Cowell rengeteg kaszált a This Is Usszal. A becslések szerint több mint 200 millió dollárt zsebelhetett be a brit fiúbanda filmjén, mivel Simon volt az, aki felfedezte őket a tehetségkutató idején, ahol a fiúk egészen a harmadik helyig meneteltek.

Az emberek többsége nem hitte, hogy ekkora kereslet lesz a filmre, s ugyan számos kritikus leszólta a This Is Ust, nemrég olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint a fiúk számos jelölést kaphatnak a következő hónapokban.

A koncert-film kapcsán már olyan hírek is felröppentek, miszerint folytatás is készül, bár ezt egyelőre nem erősítették meg. Mindenesetre a Midnight Memories megjelenését követően számíthatunk újabb turnéra – ki tudja, talán készítenek-e egy újabb filmet!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek