Starity

Szabó Zsófi és Ganxsta Zolee a Családi Futamon

2013. szeptember 24. 05:05   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi és Ganxsta Zolee is nagy állatbarátok, a kutyákat pedig különösen kedvelik, hisz mindketten gazdik már. Zsófi Gyémánttal, Ganxsta pedig Donnával, Leonnal (és kislányával) érkezett a FRISKIES Családi Futamra.

hirdetés
Szabó Zsófi és Ganxsta Zolee a Családi Futamon
Fotó: Facebook

Korrábban már beszámoltunk arról, hogy a színésznő és rapper szeptember 21-én a Margitszigeten meg fognak jelenni kutyáikkal, hisz megígérték, ott lesznek a FRISKIES Családi Futamon. A program lényege az volt, hogy az emberek együtt fussanak kedvenceikkel. A sziget kutyáktól volt hangos, és mindenféle kis ebet megtalálhattunk.

Zsófi még pénteken kihangsúlyozta a Mokkában, hogy ez akár egy rajongói találkozó is lehet, tehát várnak mindenkit szeretettel. A színésznő azonban sajnos nem futhatott, mert egy szilánk levált a bokájáról, és állítása szerint látta kutyusán, hogy ő is szívesen futna társaival, Zoli viszont beállt futni a kutyáival. A két kutyatulajdonos látszólag nagyon jó barátságot ápolnak, a program alatt is többször beszélgettek. A futókat és kutyáikat Katus Attila melegítette be.

A Jóban Rosszban sztárja – aki egyébként Olaszországban tartózkodik – vasárnap ünnepelte 25. születésnapját, így aki valamivel kedveskedni szeretett volna, oda is adhatta neki ajándékát a Családi Futamon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek