Starity

A Daily News interjúja Selena Gomezzel

2010. augusztus 21. 18:06   |   Szerző: vivi0403

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez a Daily Newsnak válaszolt pár kérdésre. A rövid interjúban azt is elmondta, mennyire kellemetlen volt egy 15 éves lány szerepét eljátszania.

hirdetés
A Daily News interjúja Selena Gomezzel

Hogy jössz ki Beezusszel?
Szerintem minden tizenéves lány érti, hogy Beezus min megy keresztül. Ő nagyon felelősségteljes, és én csodálom ezért. Amikor fiatalabb voltam, csak a szüleimnek akartam örömet szerezni. Egy bámulatos rajzzal, festménnyel vagy akármivel akartam hazamenni és azt mondani: „Ugye büszkék vagytok rám?” Ez a család (Beezusé) nagyon hasonlít az enyémre. A gyerekek le akarják nyűgözni a szüleiket, a szülők pedig azt fogják mondani, hogy imádják azt, amit a gyerekek csináltak, mégha az a világ legcsúnyább dolga is.

Te hogyan nyűgözted le a szüleidet?
Amikor koncerteket néztem a tévében, mindig elmondtam, hogy azt akarom,  az emberek álljanak fel és tapsoljanak nekem. Aztán dalokat írtam, és előadtam őket a szüleimnek. Ezek a szövegek borzalmasak voltak, az égről, szívekről és szeretetről szóltak. De a családom minden alkalommal állva tapsolt nekem.

Nehéz volt 15 éves lányt játszani?
Hozzá kellett igazítanom a megjelenésemet. Sportmelltartókat hordtam, hogy laposabbnak tűnjek. Kényelmetlenül kellett éreznem magamat a bőrömben, és ezt nehéz volt elérni. Ezekben a pillanatokban a rendező gyakran figyelmeztetett, hogy játsszak kevésbé kényelmesen. A csókjelenet különösen esetlen volt. Úgy értem, nem emlékeztek olyanra, hogy 15 évesen jól éreztétek magatokat? Ez megalázó, kínos és rettenetes volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek