Starity

Tovább hódít A szürke ötven árnyalata

2013. szeptember 25. 15:03   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már nem csak könyv, készülő film, de különböző borok formájában is megjelent A szürke ötven árnyalata.

hirdetés
Tovább hódít A szürke ötven árnyalata

Van, akiben érdeklődést és szimpátiát váltott ki a trilógia és akad olyan is szép számmal, akikben undort és ellenszenvet, de tény, hogy szinte mindenki beszél és véleményt alkotott róla. Nemrégiben adtuk hírül, hogy film készül a könyvsorozatból, és azóta már kiderült az is, hogy kik fogják alakítani a két főszereplőt: Dakota Johnson Anastasiát, Charlie Hunnam pedig Christian Greyt. E. L. James, a regény írója pedig most már nyugodtan hozzáadhatja a borkészítést is az önéletrajzához, hiszen megjelentek A szürke ötven árnyalata Vörös szatén és Fehér selyem elnevezésű borok. A kollekciót ugyanis az ő pimasz trilógiája ihlette – írja a People Magazin.

A szlogen tökéletesen passzol a történethez: „Az enyém vagy”. A borokat személyesen E. L. James és Észak-kaliforniai borászok keverték ki, felkínálva ezzel a lehetőséget a vásárlóknak, hogy egy más területen ismerkedhessenek meg Anastasia Steele-lel és Christian Greyjel.

A bor fontos szerepet játszik A szürke ötven árnyalatában, fűszerezve azt az érzékiséget, ami számos jelenetet áthat – nyilatkozta az író, majd hozzátette – Remélem, az olvasóim megisznak majd egy pohár bort, miközben a két főszereplő közötti romácot követik figyelemmel

A Vörös szatént a következőképpen írták le: „Keveréke a Petite Sirah-nak és a Syrah-nak, megfűszerezve fekete cseresznyével, kakaóporral, krémes karamellel, vaníliával és szegfűszeggel”. A fehér bor, azaz a Fehér selyem pedig a Gewürztraminer és a Sauvignon Blanc keveréke, a licsi és a méz aromájával, mérsékelve a különböző ropogós grapefruit ízével, valamint egy kis friss körtével és egy csipetnyi tejkaramellával

Azok számára, akik vágynak egy kis merészségre vagy finomságra, pajkosságra vagy szépségre, vagy rajongói a trilógiának avagy a boroknak, lehetőséget kínálnak a borok megvásárlására a FiftyShadesWine.com-on potom 18 dollárért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek