Starity

Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat IV.

2013. szeptember 27. 17:05   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárok nem mindig drága autókkal közlekednek, vagy az edzőteremben próbálnak meg edzeni, hanem sokan közülük inkább biciklire pattannak. Vannak, akik a kellemes időtöltés miatt döntenek mellette, de akadnak nagy számmal olyanok is, akik csak munkájuk miatt kerékpároznak.

hirdetés
Sztárok, akik kerékpárral járják az utakat IV.

Orlando Bloom

A 36 éves színész február második napján kerékpárral edzett, miközben Los Angeles utcáit járta. Mióta kisfia megszületett, jobban odafigyel a biztonságra, hiszen védősisakot és sípcsontvédőt is viselt.

Alessandra Ambrosio

A modell tökéletesen nézett ki 2012 októberében zöld kerékpárján, mellyel a Victoria's Secret fotózásán pózolt. A fotósorozatot Los Angeles utcáin készítették el és többször is megváltoztatta öltözékét.

Jennifer Aniston

A háromkerekű gyaloghintó kormányához az Exférj újratöltve forgatásán került. 2009-ben vették fel ezt a jelenetét a filmhez Atlantic Cityben és Jennifer arcán látszik, nem a legkönnyebb egy ilyen járművet hajtani.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis

A páros 2012 augusztusának közepén ragadott kerékpárt és Miami utcáin tekertek egy keveset. Öltözékük arról árulkodik, nem edzésként tekintettek a biciklizésre, inkább kellemesen szerették volna eltölteni szabadidejüket.

Jesse Eisenberg

A Szemfényvesztők című film sztárja májusban döntött úgy, hogy kétkerekűvel indul útnak. Jesse sem a testépítés miatt választotta a kerékpárt, inkább csak a közeli boltig tekert el New Yorkban.

Robert Pattinson

Robert is azok közé tartozik, akik inkább csak egy forgatás kedvéért ültek a kerékpár nyergébe. 2009 júniusában forgatta New Yorkban Emlékezz rám című filmjének egyik jelenetét, melyhez a kétkerekűre volt szükség.

Jake Gyllenhaal

A cikksorozatunk első részében már volt szó Jake-ről, de ahogy említettük, megszállottja a kerékpároknak. Júniusban is lencsevégre kapták kétkerekűjével New Yorkban – a zene ezúttal sem maradhatott el.

Conan O'Brien

A műsorvezetőt februárban találták meg a fotósok, miközben Brentwood környékén kerékpározott. Öltözéke arra enged következtetni, számára ez nem csak egy hobbi, komolyan foglalkozik a biciklizéssel, melyhez a megfelelő ruha viselése elengedhetetlen.

AnnaLynne McCord

Hollywoodban a lányok körében igazi trendnek számít már klasszikus megjelenésű kerékpárral járni a várost. Júniusban a színésznő szabadidejének nagy részét a tengerparton töltötte, ha pedig nem napozott, vagy nem a vízben volt, narancssárga biciklijével közlekedett.

Russell Crowe

Az új-zélandi színész júniusban száguldozott kerékpárja kormánya mögött Los Angeles utcáin. A biztonságra ő is gondolt, védősisakjáról ő sem feledkezett meg, mielőtt elindult.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek