Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2013. szeptember 30. 19:07   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóban Rosszban sztárja újra szerelmes, Rékasi Károly kiborult és kárt tett magában, Szekeres Nóra férjhez ment, míg Pikali Gerda kezét pedig állítólag megkérték. Nézzük, mi történt mostanában!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Bálizs Anett újra szerelmes

A Jóban Rosszban főnővérére nyáron talált rá a szerelem, bár akkor még nem tűnt komolynak, a pár még mindig együtt van. Anett a barátainak köszönheti, hogy Ferenccel egy párt alkothatnak, hiszen ők mutatták be neki.

Szeretném megőrizni magamnak ezt a szerelmet, de közben ki is kiabálnám, hogy mindenki tudja. Érzem, hogy ez a szerelem ösztönöz a munkában: energikusabb, mosolygósabb vagyok, és ezt a kollégáim is észreveszik. Annak ellenére, hogy az én világom teljesen más, tökéletesen megértjük egymást. Például mindketten szeretjük a természetet és a hosszú sétákat – mesélte a Blikknek.

*

Szekeres Nóra férjhez ment

De nem is akárhogy! A műsorvezető titokban mondta ki a boldogító igent, és immár férjes asszonyként várja harmadik gyermeke születését. Nóra jelenleg a nyolcadik hónapban van és egyébként a jegygyűrűje buktatta le egy rendezvényen.

„Igen, ez egy jegygyűrű. Valóban férjhez mentem” – erősítette meg Nóra a Borsnak.


Fotó: Cser Dániel

*

Rékasi Károly kárt tett magában

A színészt a színházban érte a baleset, mikor dühében szétvert egy asztalt. Mivel erős fájdalmai voltak, orvoshoz fordult, ahol a sebészeten ellátták a sérült kezét.

Volt hasonló élményem üveglappal is, most egy asztal került az utamba. A jobb kézfejem sérült meg, szerencsére nem tört el. Ahogy közeledik a premier, nő bennem a feszültség. Szembesültem a hiányosságaimmal és ez lett az eredménye. Szoktam ilyenekhez folyamodni, de igyekszem másokat nem megsérteni, magamon vezetem le a feszültséget. Ilyen vagyok, ez lett a vége – nyilatkozta a Borsnak Rékasi, aki egy levehető rögzítőkötést kapott Barátok közt-beli szerepe miatt.


Fotó: Cser Dániel

*

Egy kutya és egy 63 éves artista is jelentkezett a ValóVilág 6-ba

20-án már mi is beszámoltunk arról, hogy az RTL Klub immár hatodik alkalommal is útjára indítja valóságshow-ját, melyre már jelentkezni is lehet.

A műsor kreatív főszerkesztője, Losonczi László pedig nemrég azt is elárulta, hogy már most nagyon színes a mezőny, mivel feltűnik a jelentkezők között egy kétéves francia bulldog, egy 63 éves artista és egy törpe is, aki kőművesként dolgozik, utána pedig saját elmondása szerint „csibész gyerekként” éli életét.

*

Megváltoztatta Majkát az apaság

Dundika mesélt arról nemrégiben, hogy nem tartja rövid pórázon férjét és egyenlő félként tekintenek egymásra kapcsolatukban. A rapper pedig fiuk, Marián születése óta is teljesen más ember, természetesen jó értelemben, ám ha esetleg Majka egyszer mégis nagyon megbántaná őt, egy percig sem tétovázna, és rögtön otthagyná.

*

Rékasi Károly eljegyezte Pikali Gerdát?

Hónapok óta beszélnek az emberek a Rékasi-Détár házasságról. Volt, amikor úgy tűnt, hogy rendeződik köztük minden, de pár hete együtt látták a két színészt távozni. Sokan nem tulajdonítottak neki nagy ügyet, ám most felröppentek a hírek, miszerint Rékasi eljegyezte a színésznőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek