Starity

Emily Osment szerepet kapott a Young & Hungry című sorozatban

2013. szeptember 27. 15:03   |   Szerző: kia08

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hannah Montanával ismertté vált Emily csatlakozott az ABC Family új szériájához, a Young & Hungry-hoz, melyben főszereplőként lesz látható.

hirdetés
Emily Osment szerepet kapott a Young & Hungry című sorozatban

A Young and Hungry szereplőválogatása Los Angelesben lett megtartva szeptember elején, ahol úgy tűnik a készítőknek Emily nagyon megtetszett. A sorozat producerei között a szintén Disney csatorna által felfedezett Ashley Tisdale is szerepel, így már biztosan lesz egy ismerős arc a munkálatok során.

A középpontban Gabi (Emily Osment) áll, a bátor fiatal blogger, akit egy San Franciscóban dolgozó Nick nevű műszaki vállalkozó felvesz személyi szakácsnak. A főszereplőnő nyers és ügyetlen, valamint felháborító stílusérzékkel lett megáldva, azonban nem csak a főzéshez van tehetsége, hanem képes kitalálni, mit akarnak az emberek enni.

A többi szereplőről egyelőre nincsenek információk, ahogy arról sincs, hogy mikor kezdődnek a munkálatok. A forgatókönyvet David Holden írja, producerként pedig közreműködik még Eric Tannenbaum, Kim Tannenbaum, és Jessica Rhoades.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek