Starity

Dokumentumfilm készül az RBD-ről

2013. szeptember 28. 08:08   |   Szerző: encs96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közel öt éve oszlott fel a banda, most mégis azt tervezik, hogy dokumentumfilmet készítenek és, hogy talán jövőre pár koncertre újra összeáll a híres mexikói zenekar, az RBD.

hirdetés
Dokumentumfilm készül az RBD-ről

Majdnem öt éve annak, hogy a banda feloszlott és a találkozás még bizonytalan, de az RBD tagjai készek arra, hogy ragyogjanak a filmvásznon. Pedro Damián válaszolt néhány kérdésre az zenekarral és terveivel kapcsolatban.

A csapatot hat csodálatos színész és énekes alkotta, aki a leghíresebb lett a feloszlás után, Maite Perroni, de további közkedvelt hírességek is vannak a bandában, köztük Anahí, Dulce María, Christian Chavez, Alfonso Herrera és Christopher Unkermann.

Annak ellenére, hogy az együttes már rég feloszlott, még mindig nagyon sokan keresnek rájuk a neten, és egyre több fan clubot hoznak létre – mondta a producer, aki látva, mennyien szeretik az RBD-t, dokumentumfilmet készít arról, mik történtek a színfalak mögött.

Elmondta továbbá, hogy ez a film felfed néhány titkot, köztük azt is, hogy milyen szoros kapcsolat van a tagok között. Lesz benne olyan, hogy mit csináltak a színpadra lépés előtt vagy éppen mielőtt a városba érkeztek. Sok dolgot fel fogunk fedni, amit a nyilvánosság nem tud. Ezért lesz érdekes, főleg a rajongók és a fiatalok számára – mondta, majd elárulta, hogy a filmet közel 80 órán keresztül forgatták.

„Én vagyok az, aki miatt a munka fárasztó volt. Viszont a legjobb barátom, Alonso Vera lesz a kiadó és a producer is. A film megjelenésének a pontos dátumát még nem tudjuk– nyilatkozta, aztán hozzátette, hogy az RBD egy olyan banda, amit a telenovella, a Rebelde hozott létre és a legfontosabb, hogy legyőzték a sorozat eredeti argentin változatát, ami nagy megtiszteltetés.

Nagyon izgalmas ez a együttes, hisz még most is mindenki emlékszik rájuk és Brazíliában például újra elkezdték vetíteni az összes részt– mondta Damian, és még azt is elárulta, hogy a következő évben azt tervezi, egyesíti a zenekart pár koncert erejéig. Ők lehetnének a brazíliai futball világbajnokság fellépői. Sok dolgot kell megoldani, amik nagyon bonyolultak, de én nagyon szeretném őket újra együtt látni, ennek érdekében el is kezdtem megbeszélni a dolgokat egy-két taggal a bandából.

Azonban néhány korábbi tagot, Maite Perronit és Alfonso Herrerát nem hívták meg a találkozóra, ugyanis ők már elkezdték önálló karrierjüket és ezért nagyon bonyolult lenne megoldani az egyesülést.

Szép emlékeim vannak életem ezen a szakaszából, de egyelőre nem tudok ezzel kapcsolatban semmi biztosat mondani– mondta Maite, aki a zenekar feloszlása után szépen kiépítette szólókarrierjét. Több telenovellában is játszott és a zenével is foglalkozott, nemrégiben adta ki első lemezét az Eclipse de Lunát, jövőre pedig koncertturnéra indul.

Christopher Unkermann pedig kijelentette, hogy nincs tudomása erről a projektről, mert teljesen a zenének szenteli magát, de Pedro Damiant semmi sem tántorítja el és továbbra is harcol azért, hogy az RBD újra találkozzon és megismételje a régi sikereket. Volt egy banda, hatalmas karizmával, ezért váltak olyan híressé– zárta mondandóját Damian.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek