Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban: Rosie Huntington-Whiteley

2013. szeptember 30. 20:08   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a Victoria's Secret ex-angyalát rengetegen támadják állítólagos plasztikai műtétei miatt, abban nincs vita, hogy a pár éve színésznővé avanzsált Rosie kitűnő érzékkel válogatja össze ruhatárát.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban: Rosie Huntington-Whiteley

Gardróbjából most megmutatjuk a legjobb és a legrosszabb vörös szőnyeges szettjeit, kezdve az előbbivel:

Transformers 3 premier, 2011 – London

Rosie egy hátat szabadon hagyó Burberry-ruhát választott első filmes főszerepelésének nyilvános premierjére. A kék ruha csodásan kiemeli az ex-modell hibátlan alakját, ám könnyen baki is csúszhatott volna a dologba: ebben az estélyiben mindennek pontosan a helyén kell lennie, a villantás majdnem garantált, ám a gyönyörű Rosie-nak sikerült ezt kikerülnie. Figyelem! A ruhát csak szigorúan vékony, modellalkatra ajánljuk!

Transformers 3-premier, 2011 – New York

Bár itt Rosie elég vékony vonalat hagyott hátra a ruha ízléses és giccses besorolásra között, tény, hogy az estélyi szabása remekül áll a színésznőn és a csillogó vörös anyag is szuper. Nem maradhat észrevétlenül senki ebben az Antonio Berardi-ruciban!

Moet & Chandon amFAr gála, 2013

Sokan kritizálták ezt a hófehér Dior-ruhát, ám Rosie nagyon is mesébe illő benne, s jól áll neki. A ruha egyszerűsége emeli ki a gyönyörű színésznőt, s a fehér cipő is pompás hozzá.

Transformers 3 premier, 2011 – Berlin

Ez az ezüst flitterekkel borított, meseszép estélyi ruha valószínűleg minden bálon megállta volna a helyét, ám Rosie inkább egy mozifilm bemutatóján káprázatott el bennünket. A tervező Naeem Khan, s a 2011-es őszi/téli kollekciójából való az estélyi.

Burberry 'Body' Perfume Event 2011

Rosie itt a Burberry márka parfümjét, a Bodyt promótálta, s ezzel a testszínű miniruhával neki is sikerült minden figyelmet alakja felé irányítania. A ruha természetesen itt is Burberry, s remekül passzol hozzá a magassarkú cipő színe.

A legrosszabb ruhák:

Elle Style Awards, 2009

Rosie, mi ez rajtad? A ruha színe egyébként nagyon szép és a szabása sem lenne rossz, ám a színésznőn lóg ez a darab, s ujj nélkül, csupán egy kis vékony pánttal biztosan egy görög istennő benyomását tudná kelteni. Így sajnos nem jött át a várt hatás.

MET Gala, 2013

Hirtelen nem is tudjuk, mit mondjunk. Ennek a Gucci-ruhának a színe ízlés kérdése, ám a necc-berakás, a tolldíszítés és a széles fekete öv a derekán, egyértelműen a borzalmas ízlés netovábbja. Talán ez az első eset, amikor Rosie abszolút az esemény legrosszabbul öltözött sztárjának lett kiáltva – nem csak egy listán.

MET Gala, 2012

A Burberry márka – mely szinte minden eseményre öltözteti Rosie-t – most nagyon elszámította magát. A ruha csillogó anyaga csak úgy magába szívja a színésznőt, s csak nehezen tudunk az arcára koncentrálni. A fekete anyag nagyobbnak, a vízszintes csíkozás szélesebbnek mutatja a modellalkatú szépséget.

Oscar – Vanity Fair Party, 2013

Mi történt veled, Rosie? Hirtelen annyi néznivaló lett ezen a Valentino-ruhán, hogy nem is tudjuk mi a borzalmasabb: a színésznő sminkje vagy maga a ruha. Annyi pluszpont azért jár, hogy a cipő elég jól megy a dresszhez.

Calvin Klein Collection at ModelCo Event, 2013

Azt már tudjuk, hogy a hasvillantós toppok ismét divatba jöttek a vörös szőnyegen és a hétköznapokon is, ám azt nem mondanánk, hogy Rosie-nak jól állna ez melltartószerű felső és a magas derekú szoknya Calvin Klein 2013-as kollekciójából.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek