Starity

Skorpiókkal forgatott a Sleepy Hollow sztárja

2013. szeptember 27. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Misonon élő skorpiók mászkáltak a sorozat forgatásán – a következő epizód hétfőn kerül adásba.

hirdetés
Skorpiókkal forgatott a Sleepy Hollow sztárja

Míg skorpiók mászkálnak főhősünk félmeztelen, kikötözött testén, egy sámán misztikus italokat készít, hatvan ember pedig türelmetlenül várja, hogy elkezdődjön a forgatás – üdv a FOX új sorozatában, a Sleepy Hollow-ban!

Mindössze egyetlen jelenet felvételéhez hatvan emberre volt szükség: a következő (harmadik) epizódban a két főszereplő, Tom Mison és Nicole Beharie félmeztelenül és kifeszítve lesznek láthatóak. Mindketten roppant idegesek voltak a felvételek miatt, de ezt fokozta, hogy élő skorpiók mászkáltak testükön.

Mison bevallása szerint az állatokat a Fear Factor forgatásán is használták már, és eltávolították a mérget kibocsátó tüskéjüket, ennek ellenére voltak kétségei.

„Mindenki roppant kedves volt, a stúdiók pedig lenyűgözőek. Mindenki nagyon izgatott a városban [ahol forgattunk]. Rendszerint meglátogatok pár éttermet, az emberek pedig mindig látják, hogy viszem magammal a forgatókönyvet, és megjegyzik, mennyire várják az új epizódot. Szóval ez nagyon jó dolog” – mesélte izgatottan Mison.

A színészek több mint 12 órát dolgoznak naponta, egy epizódot általában nyolc nap alatt forgatnak le.

„Mit várhatsz? Egy kicsit mindenből. Horrort, vígjátékot, egy briliáns zsarudrámát, ami ijesztő, vicces és szórakoztató!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek