Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Constance Jablonski

2013. szeptember 29. 14:02   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Modellként rengteg címlapot tudhat magáénak: Vogue, Elle, Harper's Bazaar lapok keresik kegyeit egy-egy borítóért, de nem mind sikerül jól.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Constance Jablonski

Modellként már rengeteg különféle címlapon szerepelt, többek között Elle, Vogue, Harper's Bazaar címlapokat tudhat magáénak. A legprofibb fotósokkal dolgozik, azonban nem mindig hozzák ki Constance-ből a legjobbat, szépség ide vagy oda. Most tekintsük meg legjobb, és legrosszabb címlapjait!

A legjobb címlapok:

Russh – 2009. május/június

Az ausztrál magazin májusi/júniusi számának borítóján szerepelt a szőkeség, melyet Benny Horne fotózott. A címlap a lehető legjobbra sikeredett: nem estek túlzásba a photoshopot illetően, a ruha kiválóan passzol a háttérhez, és a modell sminkje is tökéletesre sikeredett, igazi természetes szépségként pózol a címlapon a francia lány.

French Revue des Modes – 2009. ősz/tél

A magazin 12 különböző borítóval készült el, melyeken olyan modellek szerepeltek, mint Coco Rocha, Karmen Pedaru, vagy Maryna Linchuk. Constance is birtokolhatott egyet a címlapok közül, melyhez Thierry LeGoues fotózta a modelleket. Miss Jablonski címlapja elég „macskanős” lett: egy bőrből készült overallt visel, szemeit fekete tussal cicásra festették, a haját is hasonlóan lezser stílusúra csinálták meg. Nagyon nőies, és nagyon vagány címlap lett!

Vogue Germany – 2010. szeptember

Három évvel ezelőtt is megfordult a német Vogue címoldalán a francia modell, melyre Alexi Lubomirski fotózta. A címlapon egy fekete fehérneműt, és egy elegáns zakót visel, ötvözve az eleganciát a merészséggel. A bőrére márkák nevét festették, mintha tetoválás lenne, a kacér póz, és pillantás pedig csak a címlap koronája.

Vogue Greece – 2011. június

Igen, ez ugyanaz a lány, aki az előző címlapok egyikén még macskanőként pózolt vadító bőrszerkóban. A Görög Vogue címoldalán már egy földre szállt angyalként tekint vissza a nagyon bájos fehér csipke-ruhában, természetes sminkje pedig csak tetézi mindezt. Szerencsére a retussal itt sem esett túlzásba Alex Cayley fotós.

Harper's Bazaar Russia – 2012. március

Igazán nyárias hangulatúra sikerült ez a címlap, melyet Natalia Alaverdian fotózott. A modell egy zöldségmintás Dolce & Gabbana-topban, és magas derekú sortban látható. Kicsit pin-up girlös lett az összhatás, hiszen ajkait és szemeit kihangsúlyozták erős festéssel, haját pedig laza hullámokba rendezték. Egyszerűen nagyszerű címlap lett!

A legrosszabb címlapok:

Viva! Moda – 2012. tavasz/nyár

Gyanítjuk hogy a stáb nagyon siethetett valahová, amikor ezt a címlapot készítették, vagy épp ihlethiányban szenvedtek. A smink egyszerűen borzalmas, nem találunk alkalmat a Halloweenen kívül, ahol illene egymáshoz a neonzöld szemfesték, és a pink rúzs. Sokkal inkább nevetséges hatást kelt a címlap, nem is értjük miért kellett elcsúfítani ezt az egyébként gyönyörű nőt.

W Korea – 2011. március

A magazin 2011-ben háromféle címlappal adta ki márciusi számát és az egyiken Constance szerepelt. Utólag talán azt gondoljuk, nem kellett volna elvállalnia. A smink még rendben volna, de ezzel a seprűszerű parókával, és zsákra emlékeztető ruhával alaposan elrontották a fotót, a fekete háttér pedig csak ront a helyzeten.

Grey Magazine – 2010. tavasz/nyár

Te vagy az, Constance, vagy Dracula eltitkolt lánya? A címlapon rá sem lehet ismerni a topmodellre. A smink katasztrofálisra sikerült, olyan, mintha elfelejtette volna lemosni arcáról, az ajkai úgy festenek, mintha idegességében rágcsálta volna őket, a rendezetlen haj pedig rátesz minderre egy lapáttal.

Black Magazine – 2009. ősz/tél

Háromféle változat készült ehhez a lapszámhoz is, egyiken pedig szintén Constance szerepelt. A platinaszőke nem igazán áll jól a modellnek, öregíti néhány évvel valós korához képest. A bugyirózsaszín rúzs nem értjük hogyan illik bele a koncepcióba, a modellen lévő ruha pedig több mint katasztrofális: a fekete ruhára elszaggatott farmert aggattak biztostűkkel. Nem tudjuk mire vélni, ráadásul a photoshoptól sem idegenkedtek.

W Korea – 2012. december

A W Korea valahogyan nem találja el Constance címlapfotóit, legalábbis egyet már számon tartunk a legrosszabbak között. Röpke két év eltelte után ismét a magazin címlapján szerepelt a francia topmodell, ám a végeredmény megint csak nem lett a legjobb. A haja inkább emlékeztet minket egy ló sörényére, mint a sajátjára, elég műhatású. A sminkjét sem sikerült eltalálni, ebből a szögből pedig előnytelen az arccsontja. Sebaj, majd máskor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek