Starity

Britney új videoklipje minden határt feszeget

2013. szeptember 28. 16:04   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney Spears Instagram-profilján osztott meg pár szexi képet legújabb videoklipjéből, valamint felkerült a netre egy pár másodperces bemutató is slágerhez.

hirdetés
Britney új videoklipje minden határt feszeget

Bár Britney Spearsből valószínűleg mindent láthattunk (sőt, még többet is), mint amennyit egy énekesnőtől elvárna az ember, a szőkeség mindig meg tud minket lepni.

Az új klipjéhez készülő dal nemcsak szexista, hanem eléggé megalázó is – legalábbis a táncosokra nézve, akik négykézláb, az énekesnő lábai előtt vonaglanak. Durva lenne? Brit valószínűleg A szürke 50 árnyalata című erotikus sikerregényből merített ötletet.

Két kisgyermek és több magánéleti válság után a szexi popdíva jobban néz ki, mint valaha... s ezt nem is rest rejtegetni. Új videoklipje, a Work, B*tch (magyarul: Dolgozz, r*banc) igencsak feszegeti a határokat, s nem csak a cím miatt.

Britney igencsak nekivetkőzött a dolognak: egy medence mellett pózol, miközben táncosai bőr kezeslábasban illegetik magukat, valamint a sivatagban láthatjuk őt egy fekete dresszben, ami nem sokat hagy a képzelőerőre... A popdíva ismét a régi!

„Három napot forgattunk a sivatagban, két napot egy stúdióban fotóztunk, s eléggé elfáradt az egész stáb” – mondta Ben Mor, aki az énekesnő és Will.I.Am Scream & Shout című videoklipjét is rendezte.

Jó hír a rajongóknak, hogy Britney Spears albumát már akár a karácsonyfa alatt is megtalálhatják majd, ugyanis december 3-án jelenik meg a boltok polcain.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek