Starity

Még több démoni erő érkezik Álmosvölgybe

2013. szeptember 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Beharie a sorozatról és kollégájáról, Tom Misonról beszélt, aki szerepe kedvéért bármire képes.

hirdetés
Még több démoni erő érkezik Álmosvölgybe

A FOX sorozatának sztárja, Nicole Beharie az Access Hollywooddal beszélgetett Álmosvölgyről és elárult néhány titkot is!

Mint kiderült, a hétfői epizódban Tom Mison és Nikkie félmeztelen testén skorpiók fognak mászkálni, valamint több szereplő, a Star Trek, a True Blood és a Gyűrűk ura sztárjai is csatlakoznak a sorozathoz. Nicole elárulta, mire számíthatunk még.

– Abbie nagyon kemény csaj, de a múlt heti epizódban egy gyengéd és törődő lányt ismerhettünk meg, aki cetliket ragasztgat lámpákra, zuhanyzókba...

– Törődik másokkal. Ichabodnak pedig fogalma sincs arról, mi zajlik körülötte, így Abbie az ún. gondviselője. És tetszik, hogy észrevetted! Ez nem olyan jelenet volt, hogy: ‘Ó, szegény Crane, megteszem mindezt érted.’ Egyszerűen megcsinálta, és nem beszéltek róla.

– Legalább Ichabod megfürdött, ami nagyszerű, tekintve, hogy a Függetlenségi háború ideje alatt nem igazán fürödtek gyakran az emberek. Szóval kellemes illat van végre a kocsidban!

– (nevet) Tudod, Tom nagyon komolyan veszi a dolgokat, szóval ha erről lenne szó, hetekig nem fürödne.

– Hol van most a fej nélküli lovas és mikor tér vissza?

– Vicces, a testvérem nemrég hívott és azt kérdezte, mi történt a lovassal... minden epizód más és más lesz. Nem tudom, mikor látjuk újra Fejnélkülit, de fogjuk. Ez minden, amit mondhatok.

– Katrina Crane a második epizódban elmondta, hogy az apokalipszishez meg kell születnie ennek a hadseregnek. Szóval... megismerkedünk több lénnyel is?

– Úgy vélem, egy seregnyi démoni erővel kell szembenéznünk. Ezek az erők pedig magasan a fegyverek felett állnak, amelyekkel [Ichabod és Abbie] megfékezhetnék őket. Az egyik ilyen erő a fej nélküli lovas.

– Feltűnt, hogy a hölgyek imádják Tomot. Nem fura számodra, mondjuk úgy, hogy esetleg láttad őt egy nagyon ciki és esetlen pillanatában?

– Nem, igazából Tom úriember, szóval a nőknek minden okuk megvan rá, hogy szeressék (nevet).

– Fejébe fog szállni a hírnév és a figyelem?

– Már ezzel a fejében született! (nevet) Nem, dehogy, nagyszerű ember, szórakoztató, édespofa, és annyira klassz vele dolgozni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek