Starity

Januárban érkezik Vanessa Hudgens új filmje

2013. szeptember 29. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tengerentúlon január 24-től vetítik a mozik az egykori Disney-csillag új filmjét, a Gimme Sheltert.

hirdetés
Januárban érkezik Vanessa Hudgens új filmje
Fotó: Brian Bowen Smith/Lucky Magazine

2011-ben kezdték el forgatni a Gimme Shelter című drámát, melynek főszerepét a High School Musicallel ismertté vált Vanessa Hudgens kapta, aki hatalmas és sokkoló változáson is hajlandó volt keresztülmenni a lehető leghitelesebb játék kedvéért: rövid, fiús frizurát vágatott és jó pár plusz kilót is magára szedett.

A történet szerint a 16 éves Agnes Bailey, becenevén Apple (Vanessa Hudgens) élete sosem volt fenékig tejfel, hiszen édesanyja, June (Rosario Dawson) drogfüggő és prostituált, aki ráadásul azt akarja, hogy lánya is nyomdokaiba lépjen egy nap. A lány ezért elszökik otthonról és felkeresi édesapját, akit még csak nem is ismer, mivel anyja mindössze 19 éves volt, amikor megszülte őt. Amíg apjánál időzik, sikeresen teherbe esik egy sráctól, akivel a vonaton találkozott és, aki nem túl meglepő módon semmit sem akar tőle. Miután úgy dönt, hogy világra hozza a babát, apja kidobja otthonról és egy tiszteletes veszi szárnya alá.

A film felvétele óta eltelt már két év és egészen a tegnapi napig semmilyen információ nem volt arról, hogy mikor is fog megjelenni. A Variety információi szerint most azonban a Roadside Attractions megvásárolta a jogokat és 2014. január 24-ére tervezik a premierjét az amerikai mozikba.

„Nagyon megindított minket Ronald Krauss filmje. Szívét-lelkét beletette a Gimme Shelterbe és teljesen lenyűgözött minket Vanessa Hudgens pokolian jó és átható előadása is” – nyilatkozta Howard Cohen, a Roadside Attractions társelnöke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek