Starity

Extrém kiegészítőkkel jön Christian Louboutin

2013. szeptember 30. 05:05   |   Szerző: annatm

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A francia divattervező az idei őszre olyan vad kiegészítőkkel állt elő, amelyek szarvasbőrből vagy nyomott pónibőrből készültek. Az anyagok lenyűgöző kombinációjával létrejött kollekcióban többféle stílus keveredik, lássuk a legérdekesebbeket!

hirdetés
Extrém kiegészítőkkel jön Christian Louboutin

Acheval

A mandula orrú csizma szarvasbőrből készült, és a hátsó részén egészen a sarka hegyéig pónibőrre nyomtatott leopárd minta fut. Ez egy valóra vált álom a márka rajongói számára, akik köztudottan szeretik a színes, hátsó részén díszített, feltűnő csizmákat. Egy ilyen vörös szépség 1 795 dollárért (kb. 395 ezer forintért) lehet a mienk.

Autonodo

Visszafogott fekete elegancia, dekadens megjelenés és különleges hatást keltő fehérneműszerű csipkebetét, valamint fekete masnik jellemzik cikkünk legolcsóbb darabját, amely 995 dolláros (kb. 220 ezer forintos) árcédulával bír.

Highness Sombrero

Christian Louboutin szerint a szatén teszi a királynőt. Ebben a fényűző magassarkúban egy vad gondolattól vezérelve összepárosították a hűvös szatént a finoman tervezett vörös és arany motívumokkal.

Bár ennek semmi köze a spanyol/mexikói széles karimájú kalaphoz, mint ahogy azt a neve sugallná, a 2 895 dollárba (kb. 630 ezer forintba) kerülő Sombrero francia stílusos gazdagságot áraszt magából.

Geo Pump

A klasszikus formák kedvelőinek készült ez a leopárd mintás magassarkú, amit a hegyes orránál vörös tüskékkel tettek látványosabbá. A szexin vad cipellő ára 850 dollár (kb. 190 ezer forint).

Dompteuse backpack

A kollekcióból egy merész hátizsák sem hiányozhat, melyet kávészínű terepminta berakásával dobtak fel. A vörös belsőben kényelmesen elférnek a mindennapokon szükséges tárgyaink, a külvilág számára pedig a nyomott pónibőr keret szemérmességet sugall, a fémcsatok és díszek viszont merészségről adnak tanúbizonyságot.

A válltáskaként és hátitáskaként is használható kiegészítőt 1 895 dolláros (kb. 410 ezer forintos) áron zsákolhatjuk be magunknak.

Dechaine Patent

Louboutin tervezői ezúttal nem feledkeztek meg a stílusos férfiakról sem, akik idén ősszel az anyagok keverése által hívhatják fel magukra a figyelmet. Az 1 525 dolláros (kb. 335 ezer forintos) fekete lakkcipő vörös pónibőr betétet kapott, míg a fűzőnél barna szarvasbőr jelenik meg.

Ha még ez sem volna elég, a színek kavalkádját felvonultató lábbelit egy hangsúlyosan megjelenő láncmintás talpvonallal is megfejelték.

Neked melyik tetszik a legjobban?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek